Ege Postası
Geri

CHP'li Oğuz'dan esnafa destek sözü

Yerel seçim çalışmaları kapsamında ilçe esnafını ziyaret eden CHP Urla Belediyesi Başkan Aday Adayı Burak Oğuz, ekonominin insan hayatındaki önemine dikkat çekerek, “Yaptığmıız ziyaretlerde ekonominin can damarı esnaf dostlarımızla sık sık bilgi alışverişinde bulunuyoruz. Mali Müşavir olarak, dilim döndüğünce ekonomiyle ilgili pratik bilgileri onlarla paylaşıyorum. Aday gösterilip seçilmem durumunda, esnafın her türlü sorunuyla yakından ilgileneceğimi açık yüreklilikle söylüyorum” diye konuştu.
CHP'li Oğuz'dan esnafa destek sözü
Haberler / Yerel Yönetimler
8 Ocak 2014 Çarşamba 10:08
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Yaklaşan seçimler öncesi, adaylık çalışmalarına hız veren CHP Urla Belediyesi Başkan Aday Adayı Burak Oğuz, ekonominin insan hayatındaki önemine vurgu yaparak, yaptığı esnaf ziyaretlerinde yurttaşları bilgilendiriyor.
Partilerin aday adaylarını belirleme sürecinin tamamlamasına, sayılı günler kalan esnafla bir araya gelen ve onların sıkıntılarını dinleyen Oğuz, “Bugüne kadar dur durak bilmeden çalıştık. Yaptığımız ziyaretlerde, bir Urlalı olarak hemşehrilerimin beni bağırlarına basmasından büyük memnuniyet duydum. Onlara içtenlikle teşekkür ediyorum. Burada önemli olan, önce Urla'nın sonra da CHP'nin kazanması. Bunun için elimizden geleni yaptık, yapmaya da devam edeceğiz” ifadesinde bulundu.
Sabahın ilk ışıklarıyla birlikte yollara düştüklerini aktaran Oğuz, ilçede hem CHP'yi hem de kendilerini anlatmak için yurttaşlarla bir araya geldiklerini belirtti. Oğuz, bu kapsamda esnafla yaptıkları görüşmelere ayrı önem verdiklerini aktararak, ilçe ekonomisinin kalkınmasında esnafın rolüne dikkat çekti. Oğuz, “Esnafın sorunu büyük; lakin ekonomi iyiye gitmiyor. Ben, Mali Müşavir olarak bu alanda uzun yıllardır çalışıyorum. Hem esnafa hem de büyük firmalara, mali konularda danışmalık yaptım. Dolayısıyla bu işin eğitimini de almış bir insan olarak, onlara pratik ve uygulanabilir çözümler öneriyorum” diye konuştu.
Esnaf ile yaptığı görüşmelerde, onlara neler yapabileceklerini anlattığını açıklayan Oğuz, “Yurttaşlarımızın mali konulardaki profesyonel bilgilerimden istifade etmeleri, beni mutlu ediyor. Başkan adayı gösterilmem ve seçilmem durumunda şunu açık yüreklilikle söylemek isterim ki, esnafın her zaman yanında olacağım. Çünkü esnafın ayakta kalması, önce ilçenin sonra da Türkiye'nin kalkınması açısından kilit rol oynuyor” diye konuştu.

ÇALMADIK KAPI KALMADI

Seçim çalışmalarının partinin yurttaşla bütünleşmesi noktasında iyi bir fırsat olduğunun da altını çizen oğuz, “Bu kapsamda tabiri yerindeyse çalmadık kapı; dinlemediğimiz insan kalmadı. Ben her fırsatta önce CHP'nin sonra da Urla'nın kazanması gerektiğini söylüyorum. Çünkü, bizler bu duygu ve düşünceyle yetiştik, partimizle gönül bağı kurduk. Tabi ki, aday gösterilmemiz bize onur verir. Bir CHP'li olarak bize verilen her türlü sorumluluğu yapmaya da hazırız” dedi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası