Ege Postası
Geri

CHP li Öncel 100 000 Kişiye Ulaştı

Bayraklının genç ve dinamik CHP li başkan aday adayı Murat Haluk Öncel on sekiz aydır yorulmak bilmeden devam ettiği çalışmasında 100 000 kişiye ulaştı.
CHP li Öncel 100 000 Kişiye Ulaştı
Haberler / Yerel Politika
27 Kasım 2013 Çarşamba 11:53
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
 İZMİR- Dün yaptığı geniş katılımlı Manavkuyu ve Yamanlar buluşmaları ile büyük bir rakama ulaşan başkan adayı, her gittiği yerde yoğun ilgi ile karşılaşıyor. Öncel bunu vatandaşı iyi dinlemeye ve sorunların çözümlerini ortaya koymasına bağlıyor. Son iki günde yine birçok ev ziyareti yapan Öncel “Bayraklının çok ihtiyacı var, önemli sıkıntılar mevcut, el ele vereceğiz hepsinin üstesinden geleceğiz. Bir lokma ekmeği bile paylaşacağız. Ben halkına hizmet eden, Bayraklı halkının sahip çıktığı bir başkan olmak istiyorum. İnsanların inandığı başkan olmak istiyorum. Benim anlayışımda haksızlığa yer yok” dedi. Çok ciddi planlı bir çalışma yürüten Öncel çalışmasının merkezine de samimiyeti oturtmuş durumda.

Kimseyi ayırt etmeden. Önce İnsan diyerek
. “İnsanların iradelerine ipotek koymuş gibi davranmanın, doğu, batı, kuzey, güney diye ayırmanın, etnik kökene göre ayrıştırmanın CHP de yeri yok. Bunu yapanlara halkımız en güzel dersleri veriyor. Hizmet için gelinen makamlarda halka efendilik taslayanlar birer birer siyaset sahnesinden çekilecekler. Belediye başkanlığı halka hizmet götürmek için var, bende buna adayım, söz veriyorum çok çalışacağım, aranızdan hiçbir zaman ayrılmayacağım. Kimseyi ötekileştirmeden hep birlikte, el ele çok güzel bir Bayraklı inşa edeceğiz” Murat Haluk Öncel son toplantılarla birlikte 100 000 vatandaşla bir araya geldiklerini söyleyerek çalışmalarının sonuçlarını yakında paylaşacaklarında dile getirdi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası