Ege Postası
Geri

CHP'li Polat'tan AK Parti'den gelen tepkilere yanıt: Misli ile iade ediyorum

CHP İzmir Milletvekili Mahir Polat, AK Parti'den kendisi hakkında yapılana peş peşe açıklamalara yanıt verdi. Polat, "Montaj yapmanın ahlak dışı, bunu savunmanın ahlaksızlık olduğunu vurguladığım konuşmam sonrası, dile getirilen nezaketsiz ve sığ sözleri söyleyenlere misli ile iade ediyorum." dedi.
CHP'li Polat'tan AK Parti'den gelen tepkilere yanıt: Misli ile iade ediyorum
Haberler / Yerel Politika
26 Ağustos 2023 Cumartesi 16:43
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI- CHP İzmir Milletvekili Mahit Polat partisinin bugün gerçekleştirilen Dikili İlçe Kongresinde yaptığı açıklamada “Ben bir Türkiye Cumhuriyeti vatandaşıyım. Atatürk Cumhuriyeti'nin yetiştirdiği bir öğretmenin evladıyım ve öyle yetiştim. Bunları söylemek benim için biraz sıkıntılı ama; Bizim Cumhuriyetimizde Cumhurbaşkanlığı yapan ahlaksız bir adam montaj kasetleriyle meydanlarda CHP'yi karaladı” dedi.

Polat'ın bu açıklamaları AK Parti cephesinin tepkisini çekerken, İl Başkanı Bilal Saygılı ve İzmir milletvekilleri Mahmut Atilla Kaya, Şebnem Bursalı ve Eyyüp Kadir İnan, Polat'a peş peşe sert yanıt verdiler.

'MİSLİYLE İADE EDİYORUM'

CHP'li Polat daha sonra sosyal medyadan açıklama yaparak AK Partililere yantı verdi;

Polat "Montaj yapmanın ahlak dışı, bunu savunmanın ahlaksızlık olduğunu vurguladığım konuşmam sonrası, dile getirilen nezaketsiz ve sığ sözleri söyleyenlere misli ile iade ediyorum. Montajla yapılan propagandanın ahlaklı olduğunu iddia edecek siyasetçi olduğunu da zannetmiyorum. Ahlak erezyonunun son bulmasını ve siyasi nezaketin hakim olmasını diliyorum." dedi.

 

 

AK Partili vekillerden CHP'li Polat'a peş peşe sert yanıt
 

 

 

AK Parti İzmir İl Başkanı Saygılı’dan CHP’li Polat’ın sözlerine sert tepki
 

 

 

CHP Dikili'de sandık mesaisi; Kim ne mesaj verdi!

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası