Ege Postası
Geri

AK Partili vekillerden CHP'li Polat'a peş peşe sert yanıt

AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, Cumhuriyet Halk Partisi'nin bugün gerçekleşen Dikili İlçe Kongresi'nde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yönelik sert ifadeler kullanan CHP İzmir Milletvekili Mahir Polat'a sert yanıt verdi. AK Partili Kaya; "CHP'li hadsiz Mahir Polat, halkın oylarıyla seçilmiş Cumhurbaşkanımıza galiz ifadelerle saldırıp, edepsizliğini ortaya koymuş. Necip Fazıl'ın dediği gibi "Sana alçak diyemem, alçaklık irtifadır. Sen bir çukursun!" dedi. Kaya'nın ardından AK Partili vekiller Şebnem Bursalı, Eyyüp Kadir İnan ve Yaşar Kırkpınar'dan da peş peşe tepkiler geldi.
AK Partili vekillerden CHP'li Polat'a peş peşe sert yanıt
Haberler / Yerel Politika
26 Ağustos 2023 Cumartesi 14:17
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI- CHP İzmir Milletvekili Mahit Polat partisinin Dikili İlçe Kongresinde yaptığı açıklamada “Ben bir Türkiye Cumhuriyeti vatandaşıyım. Atatürk Cumhuriyeti'nin yetiştirdiği bir öğretmenin evladıyım ve öyle yetiştim.  Bunları söylemek benim için biraz sıkıntılı ama; Bizim Cumhuriyetimizde Cumhurbaşkanlığı yapan ahlaksız bir adam montaj kasetleriyle meydanlarda CHP'yi karaladı” dedi.

Mahmut Atilla Kaya: Sen bir çukursun!

AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yönelik sert ifadeler kullanan CHP İzmir Milletvekili Mahir Polat'a aynı sertlikte yanıt verdi. 

Sosyal medya hesabından yanıt veren Kaya;

"CHP'li hadsiz Mahir Polat, halkın oylarıyla seçilmiş Cumhurbaşkanımıza galiz ifadelerle saldırıp, edepsizliğini ortaya koymuş. Bu, milletin hür iradesine hakarettir. İzmir'de partisinin ilçe kongrelerinde yuhalanıp, çevirdiği işler ortaya çıktıkça iyice çirkinleşti.Necip Fazıl'ın dediği gibi "Sana alçak diyemem, alçaklık irtifadır. Sen bir çukursun!" dedi.

AK Parti’li Bursalı’dan CHP’li Polat’a: “Siyaset tarlasında hala öküzle çift süren siyaset kurnazısın” 

CHP'li Mahir Polat’ın Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yönelik sözlerine AK Parti İzmir Milletvekili Şebnem Bursalı’dan da çok sert tepki geldi.

Polat’a siyasette seviye hatırlatması yapan Bursalı, 'siyaset tarlasında hala öküzle çift süren siyaset kurnazısın' dedi ve vasatlık seviyesinin dibi benzetmesi yaptı.

Bursalı yanıtında şunları söyledi: 

“Halk içinde bir sözümüz vardır Polat’ın durumu da aynı o hesap; Vekil olmuş ama adam olamamış!  Bu sözleriyle Siyaset tarlasında hala öküzle çift süren siyaset kurnazısın. Lekesi sıçrayan çirkefsin. 

Kendi partisinin kongrelerinde yuhalanmaktan, kendi mahallesinde bile kapısını çalacak 10. Köy bulamayan bir siyaset esnafı kalkmış milletin helal oylarıyla seçilmiş Cumhurbaşkanına dil uzatma hadsizliğinde bulunmuş. Bu halinle vasatlık seviyesinin de dibisin! 
Bu üslup ve siyaset seviyesi aslında CHP’nin bildik seviyesi. Son 22 yılda 13 kez bu seviyeye pirim vermeyen bu necip millete ve sandıkta yenemedikleri AK Parti ve Sayın Cumhurbaşkanımıza ağza alınmayacak hakaret ve iftiralarla saldıranlara en güzel cevabı niye milletimiz verecektir. 

Milletin oylarıyla iki Kez seçilmiş Cumhurbaşkanımıza hakaret, Türk milletine hakarettir. 
Cumhurbaşkanımıza hakaret, devletimize hakarettir. Haddini bil!’’

Eyyüp Kadir İnan: Seni artık tüm İzmir, Ahlaksız Mahir olarak çağıracak

CHP İzmir Milletvekili Mahir Polat’ın Cumhurbaşkanı Erdoğan’a yönelik sarf ettiği sert sözlere AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı ve İzmir Milletvekili Eyyüp Kadir İnan da tepki gösterdi.

AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı ve İzmir Milletveki Eyyüp Kadir İnan, Polat’a "haddini bileceksin" dedi.

AK Partili İnan tepkisini şu sözlerle ortaya koydu;

“Ahmakbaşı Mahir,
Başahlaksız Mahir;
Adam değilsin,
Bunu zaten bilmektesin.
İzmir’de zaten adam değilsin,
Efendi olup, haddini bileceksin!

Adam ol terbiyesizliği bırak. Seçimler için terörle ittifak yaptınız, bu ahlaksız menfaatle bile milletten tokadı bi güzel yediniz.

Seçimden sonra delegelik uğruna da parti içinde ahlaksız çıkar savaşına girdiniz.

İzmir'de kooperatif yalanı altında yolsuzluk yaptınız, ahlaksızlığınızı ortaya çıkardık, yine ortada kaldınız. Bundan sonra senin adın Ahlaksız Mahir. Seni artık tüm İzmir, Ahlaksız Mahir olarak çağıracak.

İnsanda yok ise edep, neylesin medrese mektep... Okusa alim olsa; yine merkep yine merkep.”

Yaşar Kırkpınar: İzmirli hemşehrilerimiz gereken cevabı verecektir

Polat’ın sözlerine tepki gösteren AK Parti İzmir Milletvekili Yaşar Kırkpınar, “Ömrünü ülkesine ve milletine adamış Sn. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan hakkında hadsiz ifadeler kullananlar bilmelidirler ki; ağızlarından çıkan her çirkin söz; içinde bulundukları durumu göstermektedir.  Kaybetmenin acısı ve milletimizin atmış olduğu sert tokat karşısında milletimizin gönlünde yer edinen Cumhurbaşkanımıza saldırmak sizin haddinize değildir. Yaptığınız ve yapacağınız hiçbir çirkin yaklaşım bizi milletin gönlünden silip atamaz” diyerek tepkisini dile getirdi.

Kırpınar açıklamasında şu ifadelere yer verdi;

“Bu kirli dili kullanan zihniyet hiçbir zaman asil Türk Milletinin temsilcisi olamamıştır, olmayı becerememiştir.  Çöp, çamur, çukur gibi bir zihniyeti temsil eden bu düşünceye karşı milletimiz ve İzmirli hemşehrilerimiz gereken cevabı verecektir.”

 

CHP Dikili'de sandık mesaisi; Kim ne mesaj verdi!
 

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası