Ege Postası
Geri

Çiğli’de 'Mavi’nin bileşenleri'nin Önder Sav aşkı!

CHP Çiğli Olağan İlçe Kongresi, 27 Ağustos Pazar günü yapılacak. Kongre öncesi kendilerine “Mavi’nin bileşenleri” diyen Şirin Akgül ve ekibinin ‘değişim’ hareketi başlatan isimlerden biri olan CHP’nin eski Genel Sekreteri Önder Sav ile temas kurdukları ve birlikte hareket ettikleri iddia edildi.
Çiğli’de 'Mavi’nin bileşenleri'nin Önder Sav aşkı!
Haberler / Yerel Politika
26 Ağustos 2023 Cumartesi 08:00
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI- Cumhuriyet Halk Partisi'nde (CHP), 14-28 Mayıs’ta yapılan seçimlerin kaybedilmesinin hemen ardından kurultay süreci başlatılırken, kongreler ‘değişim’ tartışmalarının gölgesinde yapılıyor.

CHP Çiğli’de ise kongreye sayılı saatler kala hareketlilik devam ederken, Şirin Akgül ve ekibiyle ilgili ortaya yeni bir iddia daha atıldı.

Uzlaşı adaylığı için yapılan görüşmelerde örgütün kabul edemeyeceği taleplerle masadan kalkan ve kendilerine “Mavi’nin bileşenleri” diyen Şirin Akgül’ün ekibinde yer alan bazı isimlerin değişimcilerle temas kurdukları iddia ediliyor. Hatta ekibin, ‘değişim’ hareketi başlatan isimlerden biri olan CHP’nin eski Genel Sekreteri Önder Sav ile birlikte hareket ettikleri iddia edildi.

VEZİR ASLAN “EMRİNİZDEYİM”

Mavi listeden delege seçilen Vezir Aslan’ın İlçe Başkan adayı olduğu dönemde ismi değişim isteyenler arasında olan CHP eski Genel Sekreteri Önder Sav’ı telefonla arayarak “Efendim Çiğli İlçe Başkanı adayıyım seçildikten sonra emrinizdeyim” dediği iddia edildi.

Aslan’ın bu görüşmesi akıllara ‘CHP lideri Kılıçdaroğlu’na karşı olan ekiple birlikte mi hareket edecek’ sorusunu getiriyor.

 

 

Çiğli’de demokrasi sınıfta kaldı! Akgül ve ekibinin delege talepleri demokrasi masasını devirdi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası