Ege Postası
Geri

CHP'li vekilden İzmir'e koordinatör hamlesi

Ege Postası’nın edindiği özel bilgiye göre, İzmir’de CHP'den 7 Haziran’da vekil seçilen ve listede 1 Kasım için yeniden yer alan Zekeriya Temizel, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’ndan kentte koordinatör görevlendirmesini talep etti. Temizel'in Kılıçdaroğlu’na PM üyesi Alaattin Yüksel’i önerdiği iddia edildi. CHP'li vekil, Kılıçdaroğlu'ndan
CHP'li vekilden İzmir'e koordinatör hamlesi
Haberler / Yerel Politika
19 Eylül 2015 Cumartesi 09:43
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
HABER SERVİSİ – 7 Haziran’da CHP’den İzmir Milletvekili seçilen Zekeriya Temizel, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’ndan kentte koordinatör görevlendirmesini talep etti.

TEMİZEL KOORDİNATÖR İSTEDİ
7 Haziran sonrası İzmir Örgütü’nün ‘ithal’ ve ‘sahada yok’ diye eleştirdiği Temizel’in İzmir’de adaylar- ilçe örgütleri ve il başkanlığı arasında koordinasyonu sağlayacak bir isme ihtiyaç olduğunu CHP Lideri’ne ilettiği öğrenildi.


YÜKSEL’İN İSMİNİ VERDİ İDDİASI
Temizel, Kılıçdaroğlu’na isim de dile getirdi. Temizel’in partide geçmiş yıllarda il başkanlığı, genel başkan yardımcılığı ve milletvekilliği yapan CHP PM Üyesi Alaattin Yüksel’in ismini Kılıçdaroğlu’na söylediği iddia edildi.

ARKA PLANDA KOCAOĞLU MU'
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’yla hemşeri olan ve zaman zaman bir araya gelen Temizel’in Genel Merkez’deki Yüksel hamlesi parti kulislerinde “İl Başkanı Bedri Serter’le uyum sorunu yaşayan Kocaoğlu seçim sürecinde Yüksel’i istiyor” yorumlarının yapılmasına neden oldu.

BAŞKANLAR DA İSTEDİ
Geçtiğimiz günlerde 10 ilçe başkanının Ankara’ya giderek Kılıçdaroğlu’yla görüşmesi partide krize neden olmuştu. İlçe başkanlarının toplantıda Genel Başkan’ın seçim çalışmaları nedeniyle kente pek fazla gelemeyecek olmasından dolayı Kılıçdaroğlu’ndan kentte varlığı hissettirecek, çalışmaları yönlendirecek bir ismi görevlendirmesinin iyi olacağını dile getirdikleri basına yansımıştı. Başkanların kendilerini Ankara’ya davet edip görüşmeyi ayarlayan Kılıçdaroğlu'nun Başdanışmanı Erdal Aksünger’i işaret ettikleri iddia edilmişti.

ÖNSEÇİMDE ÖZDEMİR GELMİŞTİ
CHP'de yıllar sonra yapılan önseçimde, Genel Merkez Kılıçdaroğlu'nun da yarıştığı İzmir'de Veli Özdemir'i koordinatör olarak görevlendirmişti. Süreçte İzmri'e bir koordinatör atanması halinde yeniden Özdemir'in görevlendirilebileceği de konuşuluyor. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası