Ege Postası
Geri

CHP'nin adayları vitrinde: Aslanoğlu'ndan AK Parti'ye 'rant' göndermesi

Cumhuriyet Halk Partisi’nde 29 Ocak'ta açıklanan İzmir adayları bugün CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in de katılımı ile gerçekleştirilen aday tanıtım toplantısında vitrine çıktı. Tanıtım toplantısında çarpıcı mesajlar veren CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu, " Bizimkiler dar gelirli vatandaşın sütlerini almaya çalıştılar onlar buna engel olmaya çalıştılar. Bizimkiler doğanın peşinde onlar betonun peşinde. Bıraksan Alsancak Limanına AVM yapacak kadar gözü dönenler bize 'istezmükçüler' diyor. Bunlara bıraksak her yer beton olacak. Bizimkiler Bucanın arsası yeşil alan kalsın diye mücadele peşinde. Onlara bıraksak Çeşme'yi betonlaştıracaklar. Bizimkiler taş ocağı nöbetinde, kaz dağları nöbetinde, altın dağları nöbetinde bir kez AKP yerel yönetimleri alırsa ne olur? Bu kez gelirlerse ne ağaç bırakırlar ne çiçek ne arı bırakırlar ne böcek" dedi.
CHP'nin adayları vitrinde: Aslanoğlu'ndan AK Parti'ye 'rant' göndermesi
Haberler / Yerel Politika
15 Şubat 2024 Perşembe 13:39
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

BERİVAN KAYA/ EGEPOSTASI- Cumhuriyet Halk Partisi’nde 31 Mart yerel seçimleri kapsamında açıklanan İzmir adayları tanıtıldı. 

Karşıyaka’daki Mustafa Kemal Atatürk Spor Salonu’nda gerçekleşen tanıtım toplantısına CHP Genel Başkanı Özgür Özel, CHP Genel Başkan Yardımcıları Deniz Yücel, Murat Bakan, CHP İzmir Milletvekilleri, İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cemil Tugay, 30 ilçe belediye başkan adayları ve çok sayıda partili katılım sağladı. 

"ALSANCAK LİMANINA AVM DİKECEKLER" 

Toplantının açılış konuşmasını gerçekleştiren CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu, "İzmir'de çekirdeğe çiğdem deriz. Biz kendimizi bu vatanın her bir evladından ayırt etmesek de aaa işte izmirli derler. Kızlarımızın şen kahkahalarından tanırlar bizi. İzmir hataya farklı yerden bakar. Keyfine düşkün derler, az çalışıyor derler. İzmirlier hayatın tadını çıkarmak isterler. Ruhumuzu daha fazla para kazanmaya satmayız biz. Denize girebilmenin lüksünü, eşinizle Kordon'da yürümenin hazzını paraya da makama da değişmeyiz. Biz İzmir'in denizine güneşine aşığız. Biz Kordon'da gün batımı seyretmeye bir de Türkiye'nin mimarı Gazi Mustafa Kemal Atatürk'e aşığıyız. Bizler Karagöl'de İnciraltında piknik yaparken mutlu oluruz onlar rezidans yaparlar mutlu olurlar. Onların gurur duyduğu şeylerle bizim gurur duyduklarımız çok farklı. Biz inciraltı kent ormanına çevirmek isteyen Ahmet Piriştina ile gurur duyarız. 7 km uzunluğundaki vadiyi ve altındaki alanı homeros vadisine çeviren Aziz Kocaoğlu ile gurur duyarız. Öyle az buz değil. 570 bin metrekare alanı yaşayan parka çevrilen Tunç Soyer ile gurur duyarız. Bu güzel işler sürecek. Yine İzmir'in doğası korunacak. Bu kez bu güzel işlere İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayımız Cemil Tugay imza atacak. Güzel işler yapmak bizimkilerin işi. Bizimkileri tarımı kaldırındırmaya yönelik projelerinden tanırsınız. Nerde tarımı kalkındırmak isteyen başkan görseniz CHP'li başkan dersiniz. Bizimkiler dar gelirli vatandaşın sütlerini almaya çalıştılar onlar buna engel olmaya çalıştılar. Bizimkiler doğanın peşinde onlar betonun peşinde. Bıraksan Alsancak Limanına AVM yapacak kadar gözü dönenler bize 'istezmükçüler' diyor. Bunlara bıraksak her yer baton olacak. Bizimkiler Bucanın arsası yeşil alan kalsın diye mücadele peşinde. Onlara bıraksak Çeşme'yi betonlaştıracaklar. Bizimkiler taş ocağı nöbetinde, kaz dağları nöbetinde, altın dağları nöbetinde bir kez AKP yerel yönetimleri alırsa ne olur? Bu kez gelirlerse ne apaç bırakırlar ne çiçek ne arı bırakırlar ne böcek. Bu güzel işlere imza atan 5 yıl boyunca yoldaşlık yapmaktan gurur duyduğumuz belediye başkanlarımız için alkış istiyorum. Yoldaşlarım bu yolu birlikte yürümeye devam edeceğiz. Bir olacağız, diri olacağız ve zafere odaklanacağız" ifadelerine yer verdi. 

"ONLARIN LİDERİ VAHDETTİN, BİZİM GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK" 

Aslanoğlu konuşmasının devamında, "Bizler CHP’liyiz. Partimizin politikalarını hayata geçiren başkanlarımız başımız tacı. Sosyal belediyecilik ile halkımız yeniden buluşturacak adaylara başarılar diliyorum. Birbirinden başarılı belediye başkan adaylarımızın halkımızdan bir jez daha vize alacağından hiç şüphemiz yok. Onlarla bizim aramızda o kadar çok fark var ki… Onların lideri İngiliz gemiyle kaçan Sultan Vahdettin, bizim liderimiz bandırma vapuru ile gelen Mustafa Kemal Atatürk. Onların kahramanı milli mücadeleye hakaret yağdırın İskilipli Atıf Hoca, bizim kahramanımız İsmet İnönü. Onların akıl hocaları Atatürk düşmanı Fesli Kadir Hoca keşke Yunan galip gelseydi diyor. Oysa biz haykırırız, hangi çılgın bize zincir vuracakmış şaşarız! Biz 14 Mayıs’ta çok istedik, İzmir’de oy fark arttık ama haramilerin saltanatını yıkamadık. Ama heveslenmeyin İzmir’i size teslim etmeyeceğiz. Bize düşen özgürlükten Atatürk’ten çağdaş yaşamdan yana olan adaylarımızı, başkan yapmaktır. Var gücümüzle çalışır büyükşehir ve 30 ilçede CHP bayrağını bir kez daha dalgalandırmak için ayağa kalkın. Başka İzmir yok!" dedi. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası