Ege Postası
Geri

CHP'nin iki "TABANKÖYLÜSÜ" Tarım Fuarı'nda dert dinledi

CHP Grup Başkan Vekili Muharrem İnce ve CHP İzmir Milletvekili Mustafa Moroğlu, İzmir’deki tarım ve hayvancılık fuarında üreticilerle bir araya geldi.
CHP'nin iki
Haberler / Yerel Politika
24 Eylül 2012 Pazartesi 00:16
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

 İZMİR-Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Grup Başkan Vekili- Yalova Milletvekili Muharrem İnce ve CHP İzmir Milletvekili Mustafa Moroğlu, tarım ve hayvancılık sektörünü bir araya getiren en büyük fuar olarak bilinen Agroexpo Eurasia 8.Uluslararası Tarım, Sera ve Hayvancılık Fuarı ve eşzamanlı olarak düzenlenen Animalexpo 4.Uluslararası Hayvancılık Teknolojileri ve Süt Endüstrisi Fuarı’na ziyarette bulundu.

Fuar katılımcısı firma, oda, dernek, kooperatif temsilcileri ve üreticilerle bir araya gelen İnce ve Moroğlu, ziyaret ettikleri stantlarda anı fotoğrafı çektirdi. Muharrem İnce ve Mustafa Moroğlu, 557 firmanın yer aldığı fuarda, Elibollar Tarım Makineleri’nin sahibi ve aynı zamanda Afyon Sandıklı Belediye Başkanlığı görevini sürdüren MHP’li İsmail Elibol’un konuğu oldu. 

Muharrem İnce ve Mustafa Moroğlu’nun bir başka durağı Ödemiş Birgi Belediyesi’nin CHP’li Meclis Üyesi Turan Dumanlılar’ın süt sağım makineleri, sağım odaları, elektrikli çit sistemleri ve süt soğutma tankları üreten Dumanlı Tarım Standı oldu. Dumanlılar, konuklarına yeni üretim süt sağım makinesi hakkında bilgi verdi. İzmir Ziraat Odası standında ilçe ziraat odası temsilcileriyle bir araya gelen İnce ve Moroğlu, yerel ürünlere ilişkin bilgi aldı.

Üreticilerle sohbet eden İnce ve Moroğlu’na, ayaküstü dile getirilen sorunların başında hükümetin tarım-hayvancılık destekleme politikalarındaki adaletsizlik, tarım elektrik tarifesine ilişkin değişiklik yapılması talebi, üretici borçlarının ötelenmesiyle ilgili bölgesel adaletsizlik gibi konular yer aldı.

S.S. Bademli Fidancılık Tarımsal Kalkınma Kooperatifi standını ziyaret eden İnce’ye Ödemiş’in sütünden yapılan ayran ikram edildi. İnce ve Moroğlu’na, kooperatifin özel üretimi zeytinyağı da hediye edildi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası