Ege Postası
Geri

Günay il yönetimini yerden yere vurdu

Kaya Termal Otel’de düzenlenen İl Danışma Meclisi Toplantısı’na katılan Bakan Günay’ın toplantıda üye sayısı ile övünen yönetime, “Bırakın üye sayısının artışını.
Günay il yönetimini yerden yere vurdu
Haberler / Yerel Politika
23 Eylül 2012 Pazar 10:22
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

İZMİR-Çıkıp şu kadar üyem var diyorsunuz ama bir bakanın Cumhuriyet Meydanı’nda yuhalanmasına engel olamıyorsunuz” dediği öğrenildi. Bugüne kadar teşkilat çalışmaları ve yapısal değişikliklere pek karışmayan Günay, üye sayısı üzerinden yapılan açıklamalara tepki gösterdi. Basına kapalı toplantıda üye sayısının 300 bini aştığını ifade eden yönetimin açıklamalarına çıkışan Günay’ın “Buraya çıkıp 300-350 bin üyenin olduğunu söylüyorsunuz. Önemli olan üye yapmak değil. Bir kişi size gelip iş ister, cv bırakır onu da üye yapabilirsiniz. Ama çalışacak kişilerin partiye üye yapılması gerekiyor. Burada ‘ben verilen kotayı doldurayım, hedefe ulaşayım’ diye bir mantık görüyorum. Siz şu kadar üyem var diyorsunuz ama 9 Eylül kutlama törenlerinde bakanı yuhalayan kişilerin karşısına adam çıkartamıyorsunuz. Partinin teşkilatı ve yetkilileri benim yuhalanmam karşısında sessiz ve tepkisiz kalmıştır” dediği öğrenildi. Günay’ın çıkışı salonda şok etkisi yaratırken il yönetimi ise 2. büyük tepkisini almış oldu. (MİLLİYET EGE)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası