Ege Postası
Geri

CHP tam kadro bu düğünde buluştu

Geçtiğimiz hafta Kuşadası’nda CHP Gençlik Kolları Genel Başkanı İrfan İnanç Yıldız’ın düğününe katılan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve CHP Eski Genel Başkanı Deniz Baykal bir hafta aranın ardından yeniden İzmir’e geldi. CHP İzmir Milletvekili Mehmet Ali Susam’ın kızı Gözde Susam’ın düğününe katılmak üzere kente gelen eski ve yeni genel başkan Balçova Kaya Termal Otel’de gerçekleşen nikah töreninin şahitliğini yaptı.
CHP tam kadro bu düğünde buluştu
Haberler / Politika
7 Eylül 2013 Cumartesi 17:07
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
ERMAN ŞENTÜRK/HABER SERVİSİ- CHP İzmir Milletvekili Mehmet Ali Susam ve öğretmen Münire Susam’ın kızı Gözde ile eczacı Hayri İnanç ve Piri Reis İlköğretim Okulu Eski Müdürü Zerrin İnanç’ın oğlu Onur, Balçova’daki Kaya Termal Otel Convention Center’da gerçekleşen düğünle dünya evine girdi.



CHP TAM KADRO DÜĞÜNE KATILDI

Şahitliğini CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve Eski Genel Başkan Deniz Baykal’ın yaptığı nikahı Konak Belediye Başkanı Hakan Tartan kıydı. Genç çiftin mutlu gününe İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, CHP İzmir Milletvekilleri, ilçe belediye başkanları, CHP İl Başkanı Ali Engin ve İl Yöneticileri, CHP Parti Meclisi Üyeleri, ile genel ve belediye meclis üyeleri, CHP İlçe Örgüt başkanları, meslek odaları ve sivil toplum örgütlerinin başkanlarının yanı sıra çok sayıda davetli katılım gösterdi. Diğer yandan yerel seçimde partiden aday adayı olan birçok isim de düğünde yerini aldı.



KILIÇDAROĞLU FIKRA İLE SESLENDİ

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, nikahtan sonra yeni evli çifte hitaben “Çocuk sayısına karışmıyoruz” sözleri salonda gülüşmelerle karşılanırken, “Çocuklarının cumhuriyetçi olmalarını ve Atatürkçü olmalarını istiyoruz” şeklinde dilekte bulundu. Kılıçdaroğlu sözlerinini devamında “Temel’e sormuşlar nerelisin diye, o da “Daha evlenmedim demiş. Sen de artık evlendin, artık nereli olduğun anlaşıldı demişler” şeklinde fıkra ile seslendi. Mimarlık yapan Gözde Susam ve inşaat mühendisi olan Onur İnanç balayı için İspanya’yı tercih etti.


YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası