Ege Postası
Geri

Kılıçdaroğlu: ODTÜ'de öğrencilerin duyarlılığını hükümet dikkate almalı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve eski Genel Başkan Deniz Baykal, Milletvekili Mehmet Ali Susam'ın kızı Gözde Susam ile Onur İnanç'ın düğününe katılmak için İzmir'e geldi. Aynı uçakla gelen Kılıçdaroğlu ve Baykal'ı, Adnan Menderes Havalimanı'nda Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, ilçe belediye başkanları ve partililer karşıladı.
Kılıçdaroğlu: ODTÜ'de öğrencilerin duyarlılığını hükümet dikkate almalı
Haberler / Politika
7 Eylül 2013 Cumartesi 16:11
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR- Genel Başkan Kılıçdaroğlu, havalimanı çıkışında gazetecilerin sorularını cevapladı. Uçakta Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül'le ilgili"Sarıgül zirvesi" yapıldığı iddialarına, "Efendim, o sizin zirveniz. Biz öyle bir şey görüşmedik daha." dedi. Başkan Sarıgül'ün CHP'ye dönmek için dilekçe vermesiyle ilgili beklentileri olduğunun hatırlatılması üzerine ise, "Sizler yazıyorsunuz, ben de okuyorum. Bilgiyi sizlerden alıyoruz biz." karşılığını verdi.



ODTÜ'YE ÖZEL DUYARLILIK
ODTÜ'de yol yapımı sebebiyle yaşanan olayları da değerlendiren Genel Başkan Kılıçdaroğlu, "Bakın arkadaşlar, eğer kurallar yasalsa söylenecek bir şey yok ama yasaları zorlayacak işlemler yapılıyorsa bu doğru değil. Oradaki öğrencilerin duyarlılığını hepimizin dikkate alması gerekiyor, öncelikle hükümetin." şeklinde konuştu. (Cihan)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası