Ege Postası
Geri

CHP’de gözler PM’de

CHP’de kritik gün geldi çattı. Bugün gerçekleştirilecek Parti Meclisi (PM) toplantısında İzmir’in metropol dışı bazı ilçe adaylarının isimlerinin görüşülüp açıklanması bekleniyor.
CHP’de gözler PM’de
Haberler / Yerel Politika
16 Ocak 2014 Perşembe 12:07
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
EGE POSTASI HABER SERVİSİ â€“ İzmir CHP’de gözler Ankara’ya çevrildi. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun başkanlık yaptığı Parti Meclisi (PM) geçtiğimiz ay sonu gerçekleştirilen toplantıda İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu ile yola devam kararı almıştı.

İZMİR'DE METROPOLDE 4 İLÇEDE İŞLEM TAMAM/HABER İÇİN TIKLAYINIZ

TOPLANTI YAPTILAR
Beş kişiden oluşan aday belirleme komisyonu İzmir’in ilçeleri ile ilgili çalışmasının bir bölümünü tamamladı ve dün CHP İzmir Milletvekillerine bilgi verildi. Saat 13.00’da başlayıp 17.30’da tamamlanan toplantı sonrası edinilen bilgiye göre, sadece dış ilçelerin görüşüldüğü buluşmada Menemen, Seferihisar, Ödemiş, Beydağ, Bergama ve Foça’da mevcut başkanlarla ilgili herhangi bir sorunun bulunmadığı ve bu isimlerle yola devam edilmesi noktasında görüş birliğine varıldığı bildirildi. Daha önce CHP’nin Bayındır adayı olarak açıklanan İzmir eski Vali Yardımcısı Ardahan Totuk’un ise sağlık sorunlarını gerekçe göstererek adaylık çekildiği öne sürüldü. Diğer ilçelerle ilgili çalışmaların sürdürülmesine karar verildi. Toplantıda metropol ilçeleri ile ilgili ise herhangi bir görüş alışverişinde bulunulmadı.

MERAK KONUSU OLDU
Bugün 13.00’da gerçekleşmesi beklenen PM toplantısında İzmir’in ilçelerinin görüşülüp görüşülmeyeceği ise merak konusu oldu. Toplantıya katılan CHP Milletvekilleri, “Biz de hangi isimlerin geleceğini bilmiyoruz. Oraya gidince göreceğiz” yorumunda bulundu.

SÜRPRİZ GÖRÜŞME!
Öte yandan milletvekilleri ile toplantı yapan aday belirleme komisyonu üyelerinin, kendi aralarında toplantıya devam ettikleri öğrenildi. Kulislere yansıyan bilgilere göre komisyon Balçova, Karşıyaka, Bornova ve Konak’ta mevcut belediye başkanları ile yola devam edilmesi konusunda görüş birliğine vardığı bildirildi. Bu isimlerin bir sonraki PM’de isimlerinin gündeme gelmesi bekleniyor.

Ayrıntılar gelecek…

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası