Ege Postası
Geri

CHP’li Çam'dan delegelere; Yalvarıyorum... 'Meyhanede mi konuşacağız?'

CHP yeni Genel Başkanın seçileceği kurultayda söz alan İzmir eski Milletvekili Musa Çam, delegelere yalvardı. Çam açıklamasında, “Biz bu seçimi neden kaybettik. Nerede eksikliğimiz hatamız var. Onun konuşulacağı yer burasıdır. Bunları özgürce konuşmadıktan sonra meyhanelerde mi konuşacağız. Hatalarımızı özgürce konuşmamız gerekiyor. Biz bunları konuşmadıktan sonra ne konuşacağız? Seçim bittikten sonra Ankara’nın değişik lokantalarında ülkeyi mi kurtaracağız” dedi
CHP’li Çam'dan delegelere; Yalvarıyorum... 'Meyhanede mi konuşacağız?'
Haberler / Politika
4 Kasım 2023 Cumartesi 14:26
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

BERİVAN KAYA/EGEPOSTASI- Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) 38. Olağan Kurultayı heyecanı başladı. "İkinci yüzyılda demokrasi ve birlik kurultayı” sloganıyla başlayan kurultay salonunda büyük bir coşku yaşanıyor. 1368 kurultay delegesi bugün yeni genel başkanı belirleyecek. 

DİVAN  ÜYELERİ BELLİ OLDU 

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun başkanlığını yapacağı divanın diğer üyeleri de belli oldu. Değişimciler Kütahya İl Başkanı Zeliha Aksaz Şahbaz,Kırıkkale İl Başkanı Onur Yüksel Bozdağ, Giresun İl Başkanı Gökhan Senyürek, Kars İl Başkanı Onur Uludaşdemir'in; Genel Merkez de Urfa Milletvekili Mahmut Tanal, Uşak İl Başkanı Sevinç Yazgan, Uzunköprü ilçe Belediye Başkanı Özlem Becan, Gümüşhane İl Başkanı Bedri Ağaç’ın isimlerini bildirdi.

“BIRAKIN BURADA KONUŞALIM”

Kurultayda 5 dakika konuşma hakkına tepki gösteren İzmir eski Milletvekili Musa Çam, “Cumhuriyetin yüzüncü yılı bitti. İkinci yüzyılın ilk kurultayını yapıyoruz. Bu anlamda son derece önemli bir kurultay yaşıyoruz. Yüzyılın seçimini yaptık. Peki, biz bu seçimi neden kaybettik? Nerede eksikliğimiz hatamız var? Onun konuşulacağı yer burasıdır. Bunları özgürce konuşmadıktan sonra meyhanelerde mi konuşacağız. Hatalarımızı özgürce konuşmamız gerekiyor. Biz bunları konuşmadıktan sonra ne konuşacağız? Seçim bittikten sonra Ankara’nın değişik lokantalarında ülkeyi mi kurtaracağız. Bırakın burada özgürce konuşalım. Yalvarıyorum size, eski bir vekil olarak değil, 9 Eylül’de partinin yeniden açılışında oy kullanacak delege olarak konuşuyorum. O sorumlulukla size burada yalvarıyorum, bu kısıtlamayı yapmayın” dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası