Ege Postası
Geri

Çakmak gazı 17 yaşındaki gencin sonu oldu

Muğla'nın Milas İlçesi'nde çakmak gazı soluduğu ileri sürülen 17 yaşındaki Ali Kulakoğlu yaşamınını yitirdi. Kulakoğlu'nun kesin ölüm nedeni, otopsinin ardından belirlenecek.
Çakmak gazı 17 yaşındaki gencin sonu oldu
Haberler / 3. Sayfa
3 Eylül 2016 Cumartesi 10:13
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Milas'ta dün akşam evinden çıkıp 4 arkadaşı ile buluşan Ali Kulakoğlu, bir süre sonra rahatsızlandı. Arkadaşları tarafından İzan Özel Sağlık Hastanesi'ne götürülen Kulakoğlu'na hastane önünde ilk müdahale yapılmaya çalışıldı. Ancak, Kulakoğlu'nun yaşamını yitirdiği belirlendi. Amatör olarak futbol oynadığı ve Bodrum'da bir otelde çalıştığı öğrenilen Kulakoğlu'nun ölümünün ardından başlatılan soruşturma kapsamında arkadaşlarının ifadesine başvuruldu. Arkadaşlarının, Kulakoğlu'nun ölümünden yaklaşık 2 saat kadar önce çakmak gazı soluduğunu söyledikleri öğrenildi.

Kulakoğlu'nun cesedi, kesin ölüm nedeninin belinlenmesi için otopsi yapılmak Muğla Adli Tıp Kurumu'na gönderilirken, jandarma olayla ilgili soruşturma başlattı.

10 GÜN ÖNCE DOĞUM GÜNÜNÜ KUTLADI

10 gün önce doğum günün kutlayan Kulakoğlu'nun Facebook'taki sayfasından bir fotoğrafıyla birlikte, '17 ne kadar güzel bir yaş öyle. Ne 16 kadar çocuksun ne de 18 kadar sorumluluk sahibi' yazılı paylaşımda bulunduğu ortaya çıktı.

Kayıp gencin cesedi, gölette bulundu

Kütahya'da bir gün önce yakınlarının kayıp başvurusunda bulunduğu 21 yaşındaki Mehmet Kaçar'ın cesedi gölette bulundu. 

Ak Kent Mahallesi Yedi Göller mevkiine dün balık tutmak için giden İbrahim Selahattin Karagür, gölette bir nesne fark etti. Çuval sandığı nesnenin ceset olabileceğini düşünen Karagül, bugün öğle saatlerinde polisi arayarak ihbarda bulundu. Bunun üzerine olay yerine polis, İl Afet ve Acil Durum Müdürülüğü (AFAD) ile 112 Sağlık ekipleri sevk edildi. AFAT ekipleri tarafından bir erkeğe ait olan ceset, sudan çıkarıldı.

Yapılan araştırmada, cesedin, bir gün önce ailesinin polise kayıp başvurusunda bulunduğu 21 yaşındaki Mehmet Kaçar'a ait olduğu belirlendi. Vücudunda darp ve cebir izi bulunmayan Kaçar'ın cesedi, otopsi yapılmak üzere Bursa Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

CESEDİ BİR GÜN ÖNCE GÖRMÜŞ, ÇUVAL SANMIŞ

Sudaki cesedi bir gün önce gördüğünü söyleyen İbrahim Selahattin Karagür, "Dün, balık tutmak için bisikletimle bu bölgeye gelmiştim. Gölet içerisinde çuvala benzer bir şey gördüm. Daha sonra evime döndüm. Bugün oğluma suda çuvala benzer bir şey gördüğümü, bunun bir ceset de olabileceğini anlattım. Oğlum da polisi aramamızı söyledi. 155 Polis İmdat hattını aradık. Ekiplerle birlikte buraya geldiğimizde çuval sandığım şey ceset çıktı. Dün benim gördüğümde cesedin büyük kısmı su içerisindeydi. O yüzden çuval sanmıştım. Şimdi ise yüzeye çıkmış ve ceset olduğu hemen anlaşılıyor."

Ağaca iple asılı cesedi bulundu

Muğla'nın Milas İlçesi'nde, çiftçi 37 yaşındaki Aydın Yıldız, evine yaklaşık 1 kilometre uzaklıktaki ağaca iple asılı cesedi bulundu. Sağlık sorunları nedeniyle bir süredir bunalımda olduğu öğrenilen Yıldız'ın intihar ettiği üzerinde duruluyor.

Evli ve 2 çocuk babası çiftçi Aydın Yıldız'ın, bugün saat 07.00 sıralarında Pınararası Mahallesi'ndeki evine yaklaşık 1 kilometre uzaklıktaki ağaca iple asılı cesedi bulundu. Jandarma ve savcının olay yerindeki incelemelerinin ardından Yıldız'ın cesedi, kesin ölüm nedeninin tespiti için otopsi yapılmak üzere Muğla Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Yıldız'ın yaklaşık bir ay önce yılan sokması nedeniyle koltuk değnekleriyle yürüyebildiği bu nedenle bir süredir bunalımda olduğu ve bu nedenle intihar etmiş olabileceği ileri sürüldü. Jandarma, Yıldız'ın ölümüyle ilgili soruşturma başlattı. (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası