Ege Postası
Geri

Çalıştığı iş yerini soydu; güvenlik kameralarına yakalandı (Özel)

Bahçelievler'de, bir yıl önce çalışmaya başladığı iş yerini soyan zanlı güvenlik kameralarına yakalandı. Görüntülerde, zanlının iş yerini açtıktan sonra telefonları çalması ve ürünleri çantaya doldurarak olay yerinden uzaklaşması...
Çalıştığı iş yerini soydu; güvenlik kameralarına yakalandı (Özel)
Haberler / Güncel
3 Mayıs 2013 Cuma 09:22
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Bahçelievler'de, bir yıl önce çalışmaya başladığı iş yerini soyan zanlı güvenlik kameralarına yakalandı. Görüntülerde, zanlının iş yerini açtıktan sonra telefonları çalması ve ürünleri çantaya doldurarak olay yerinden uzaklaşması yer alıyor.

Olay, Bahçelievler'de cep telefonu satan bir iş yerinde meydana geldi. İddiaya göre Feyzullah Uğur, bir yıl önce Mardin'den İstanbul'a gelen Abdullah K.'yı işe aldı. Kalacak yer tedarik edip maddi destekte bulundu. Geçtiğimiz günlerde iş yerine gelen Abdullah K., çok sayıda cep telefonu ve değerli eşyaları topladı. İş yerindeki 240 gram altını da alan zanlı, çantaya doldurduğu ürünlerle söz konusu adresten uzaklaştı. Ancak, zanlının bütün eylemleri iş yerindeki güvenlik kameralarınca saniye saniye kaydedildi.

Olayı akrabalarından öğrendiğini anlatan iş yeri sahibi Feyzullah Uğur, “Dün akşam şahsı temizliğe bıraktım. Akşam temizlikten sonra kendisiyle irtibata geçtik. Sabahleyin saat 09.00 civarında dükkandan beni aradılar. Dükkanın soyulduğunu söylediler. Kaçtıktan sonra da dükkanı çocukların üzerine kilitlemiş. Dükkanda hiçbir şey bırakmadı. Bizim evde eşimin altınlarını da çaldı aynı saatlerde.” dedi.

Çalınan cihazlardan da bahseden Uğur şunları söyledi: “110 tanesi sıfır olmak üzere 210 tane cep telefonu ve fotokopilerini alarak kayıplara karıştı. Kasada da 8 bin dolara yakın nakit paramız vardı, onları da alarak gitti. Minimum 200 bin TL’ye yakın bir zararımız oldu.”

Polis, kamera kayıtlarından eşkali belirlenen zanlıyı yakalamak için çalışma başlattı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası