Ege Postası
Geri

Canik Belediye Başkanı Genç: Halkımızın mutluluğu için çalışıyoruz

Samsun’un Canik Belediye Başkanı Osman Genç, şehre bir çivi faydası olacağına inandıkları her yatırımcıya kapılarının açık olduğunu söyledi. Halkın mutluluğu için çalıştıklarını ifade eden Başkan Genç, yaşam konforu üst...
Canik Belediye Başkanı Genç: Halkımızın mutluluğu için çalışıyoruz
Haberler / Genel
25 Haziran 2013 Salı 16:54
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Samsun’un Canik Belediye Başkanı Osman Genç, şehre bir çivi faydası olacağına inandıkları her yatırımcıya kapılarının açık olduğunu söyledi. Halkın mutluluğu için çalıştıklarını ifade eden Başkan Genç, yaşam konforu üst seviyede olan bir şehir hedeflediklerini kaydetti.

Yeni hizmet binasında Anadolu Aslanları İşadamları Derneği (ASKON) Samsun Şube Başkanı İrfan Şenocak ile yönetim kurulu üyelerini ağırlayan Canik Belediye Başkanı Genç, dernek çalışmaları hakkında bilgi aldı. Samsun'un daha ileriye gitmesi için çalışan herkesin yanında olduklarının altını çizen Genç, uluslararası şehir yapma noktasında işadamlarına görevler düştüğüne dikkat çekti.

"ORTAK AKILLA BAŞARIRIZ"

Hedeflerinin mutlu bir şehir olduğunu ifade eden Başkan Genç, "Eğitimden sağlığa, kentsel dönüşümden, alışveriş merkezlerine kadar yaptığımız bütün çalışmalarımız yaşam konforu artmış olan bir şehir için. Biz Samsun'u dünyayla ne kadar buluşturabilirsek, uluslararası arenada markamızı ne kadar yükseltirsek, insanlarımızın mutluluğuna o kadar katkıda bulunuruz. Ancak bunu ortak akılla, birlikte başarabiliriz. Canik'te insanlarımız artık geleceğe daha umutla bakıyor. Çocuklarımızın geleceğe dair hayalleri genişledi, umutları arttı." dedi.

YAŞAM KOLAYLAŞTIRICI SİSTEM

Canik'te insanların yaşamlarını kolaylaştırıcı çalışmalar yaptıklarına işaret eden Başkan Genç, "21. yüzyılı iyi algılayanların geleceğe şekil verenler olacağına inanıyoruz. Bu nedenle ilçemizde şimdi 'Akıllı Belediyeciliği' uyguluyoruz. Elektronik Belge Yönetim Sistemi hayata geçiyor. Artık vatandaşlarımız ellerinde evraklarla, o kat senin, bu kat benim dolaşmayacaklar. İstedikleri yerden elektronik ortamda başvurularını yapabilecekler. Böylece bürokratik işlemleri en aza indiriyoruz." diye konuştu.

ASKON'DAN GENÇ'E PLAKET

Başkan Osman Genç'e 1-2 Haziran tarihleri arasında İstanbul'da düzenlenen ASKON İş Geliştirme Fuarı'na katkılarından dolayı plaket veren Şenocak da, "Canik'in 10 yıldaki değişimini görüyoruz. Canik, belediyecilik anlamında en önde, zirvede. Planlı bir şekilde ilerlemesini sürdürüyor. Samsun'un gelişimine katkılarından dolayı kendisine teşekkür ediyoruz." dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası