Ege Postası
Geri

Çankırı'de SBS dereceleri Maltepe Anafen'den

Türkiye genelinde 1 milyon 112 bin 604 öğrencinin girdiği Seviye Belirleme Sınavı (SBS ) sonuçları açıklandı. Çankırı Maltepe Anafen Dershanesi öğrencileri ilde ilk üç dereceyi kimseye kaptırmadı.Çankırı Anafen Dershanesi ve Özel Namık...
Çankırı'de SBS dereceleri Maltepe Anafen'den
Haberler / Genel
12 Temmuz 2013 Cuma 14:48
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Türkiye genelinde 1 milyon 112 bin 604 öğrencinin girdiği Seviye Belirleme Sınavı (SBS ) sonuçları açıklandı. Çankırı Maltepe Anafen Dershanesi öğrencileri ilde ilk üç dereceyi kimseye kaptırmadı.

Çankırı Anafen Dershanesi ve Özel Namık Tanık Koleji öğrencilerinden Yağmur İzel Çevik, 492,765 puanla il birincisi olurken, aynı okuldan Elif Merve Doğan 492,358 puanla ikinci, Şevval Karabacak 491,306 puan ile üçüncü oldu. İlk üç derecenin yanı sıra Maltepe Anafen Dershaneleri, ilk on dereceden yedisini, ilk otuz dereceden ise yirmi altısını kazanmayı başardı.

Dershane Müdürü Mehmet Devecioğlu, sonuçların açıklanmasının ardından dereceye giren öğrencilere hediyeler vererek ailelerini tebrik etti. Dershane olarak açıldıkları günden beri başarıyı üst düzeye çıkarmak için çalıştıklarını söyleyen Devecioğlu, bu yıl ki başarının puan sıralamaları ve yüzdelik dilimler açısından değerlendirildiğinde bir önceki yıla göre artış gösterdiğini kaydetti. Dereceye giren öğrencilerin aileleri ve okul öğretmenlerine teşekkür eden Devecioğlu, başarıların ardından ortak bir emeğin ve planlı bir çalışmanın olduğunu belirtti.



YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası