Ege Postası
Geri

Çeşme günlüğü

Ünlülerin vazgeçilmez yaz adresi Çeşme renkli kareler vermeye devam ediyor.Yaz boyunca ünlülerin akınına uğrayan Çeşme'nin ziyaretçi listesi oldukça kabarık...
Çeşme günlüğü
Haberler / İzmir
5 Ağustos 2013 Pazartesi 11:23
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Sunucu Ece Erken, adının Bengü’nün eski nişanlısı Akın Altan ile anılmasına tepki göstermesine rağmen, tatilde birlikte görüntülendi.

Pop şarkıcısı Bengü ile uzun süreli bir ilişki yaşayıp nişanlandıktan sonra sonra evlilik beklenirken yollarını ayıran Akın Altan, kendini Çeşme’ye bıraktı. Ayrılık haberleri ile gündeme gelen Bengü ve Akın Altan çifti herkesi şaşırtmıştı. Çeşme’de tatil yapan Akın Altan, en son iki gün önce bir eğlence mekanında sunucu Ece Erken ile görüntülenmiş ve Erken, basın mensuplarını yanlış bir şey yazmayın diye uyarmıştı. Aralarında yakınlaşma olduğu iddia edilen ikili şimdi de Çeşme Çiftlikköy tarafında bulunan bir beach club’da gün boyu birlikte tatil yaptı. Başbaşa güneşlenen ve gün boyu denize girip sohbet eden ikili mekandan da birlikte ayrıldı.



SEVGİLİSİYLE ALIŞVERİŞE ÇIKTI

Şarkıcı Serdar Ortaç ve sevgilisi Chloe Laughnan, Alaçatı’da alışveriş yaptı.

Tatilini İzmir’in Çeşme İlçesi’nde nişanlısı Chloe Laughnan ile geçiren Serdar Ortaç doyasıya geziyor. Her gün olduğu gibi yine Alaçatı’da akşam gezmesine çıkan Serdar Ortaç ve nişanlısı Chloe Laughnan alışveriş yaptı. Evleri için örtü, yastık örtüsü, peştamal gibi birçok eşya alan ikili, mağaza çıkışında görüntülendi.

Tatile Çeşme’de devam edeceklerini belirten Ortaç, nişanlısıyla elele uzaklaştı.




HANDE YENER TATİLE GELDİ

Pop müziğin ünlü isimlerinden Hande Yener, Çeşme’ye tek başına tatile geldi.

Hande Yener, akşam yemeği için ünlülerin uğrak mekanı Alaçatı’yı tercih etti. Yakın arkadaşı ile birlikte zaman geçiren ünlü popçu tarzı ve kıyafeti ile ilgi odağı oldu. Daha sonra Aya Yorgi Koyu’na giden Hande Yener, sabahın ilk ışıklarına kadar eğlendi. (DHA)





YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası