Ege Postası
Geri

Ceyhan Belediyesi bu yıl 460 bin metrekare parke döşedi

Ceyhan Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Cumhuriyet Mahallesinde devam eden parke, yağmur oluğu ve bordür çalışmalarını yerinde inceledi.Cumhuriyet Mahallesi’nde yürütülen çalışmalar hakkında bilgi veren Başkan Sözlü, 2013 yılının...
Ceyhan Belediyesi bu yıl 460 bin metrekare parke döşedi
Haberler / Genel
30 Temmuz 2013 Salı 14:56
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Ceyhan Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Cumhuriyet Mahallesinde devam eden parke, yağmur oluğu ve bordür çalışmalarını yerinde inceledi.

Cumhuriyet Mahallesi’nde yürütülen çalışmalar hakkında bilgi veren Başkan Sözlü, 2013 yılının ilk yarısında 460 bin metre kare kilitli parke döşediklerini söyledi. Başkan Sözlü, “ Şu ana kadar İnönü Bulvarı’na 55 bin, Mahir Alp Boydak Bulvarı’na 63 bin, İlhan Eğemen Darendelioğlu Bulvarı’na 22 bin, Hürriyet Mahallesine 33 bin, İstiklal Mahallesine 44 bin, Şahin Özbilen Mahallesine ise 115 bin ve Cumhuriyet Mahallesi’ndeki bulvarlarda ise 128 bin olmak üzere toplam 460 bin metre kare parke çalışması yaptık.” dedi.

Parkenin yanı sıra yine aynı mahalle ve bulvarlara 60 bin metre tül yağmur oluğu ve 36 bin metre tül bordür döşediklerini de belirten Başkan Sözlü, konuşmasını şöyle tamamladı: “Vermiş olduğumuz sözlerin hepsini hayata geçireceğiz. Bize inanan Ceyhanlı hemşerilerimizi mahcup etmedik etmeyeceğiz. Yolları yazın tozdan kışın çamurdan geçilmeyen Ceyhan, bugün çok modern yollara kavuşmuş, bu konuda sıkıntılarının gidermiştir. Bizlere güvenen halkımızı hiçbir zaman mahcup etmedik”

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası