Ege Postası
Geri

Mardin Gazeteci ve Yazarlar Cemiyeti'nin iftarında buluştular

Mardinli gazeteci ve yazarlar, Mardin Gazeteci ve Yazarlar Cemiyeti'nin geleneksel iftarında buluştu. Doğal güzellikleri ile dikkat çeken Ğurs Vadisi'nde gerçekleşen iftara Mardin'deki Süryani Kırklar Kilisesi Başpapazı Gabriel Akyüz ile Kızıltepe...
Mardin Gazeteci ve Yazarlar Cemiyeti'nin iftarında buluştular
Haberler / Genel
30 Temmuz 2013 Salı 14:54
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Mardinli gazeteci ve yazarlar, Mardin Gazeteci ve Yazarlar Cemiyeti'nin geleneksel iftarında buluştu.
Doğal güzellikleri ile dikkat çeken Ğurs Vadisi'nde gerçekleşen iftara Mardin'deki Süryani Kırklar Kilisesi Başpapazı Gabriel Akyüz ile Kızıltepe Milli Eğitim Müdür İbrahim Bahçıvancı da katıldı.

Mardin’in ilçelerinde görev yapan gazetecilerin de katıldığı iftar bir araya gelen gazeteciler, meslek sorunlarının yanı sıra güncel konuları değerlendirme imkanı buldu.

İftar ile meslektaşların birbirlerleriyle dayanışmalarını artırmayı amaçladıklarını ifade eden cemiyet Başkanı Nezir Güneş, gazetecilerin çalışma hayatındaki sorunlarını giderecek projeler hazırlayacaklarını söyledi. Güneş, bölgede barışın ve huzurun sağlanmasında gazetecilerin rolünün daha etkin hale getirilmesini hedeflediklerini kaydetti.

Kırklar Kilisesi Başpapazı Gabriel Akyüz ise, orucun, insanları Allah'a yaklaştırdığını belirtti. Akyüz, "Allah'a yaklaşan bir insanın suç işlemesi çok zordur. Ne yazık ki, çevremizde ve bölgemizde, Ortadoğu da üzüldüğümüz olaylar yaşanıyor. Yaşananlar bazı insanların dini kendi emelleri için kullandığını göstermektedir. Temennimiz, ülkemizde ve bölgemizde huzur ve barışın sağlanmasıdır." ifadelerini kullandı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası