Ege Postası
Geri

Ceylanpınar Belediye Başkanı: Kürt- Arap çatışması çıkabilir

Ceylanpınar Belediye Başkanı İsmail Arslan, Ceylanpınar’da Arap- Kürt çatışması çıkabileceğini söyledi. Arslan, “Ceylanpınar’ın 3’te biri Araptır. Önümüzdeki günler orada bir Kürt- Arap çatışmasının zemini hazırlanıyor.”...
Ceylanpınar Belediye Başkanı: Kürt- Arap çatışması çıkabilir
Haberler / Güncel
21 Ağustos 2013 Çarşamba 14:14
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Ceylanpınar Belediye Başkanı İsmail Arslan, Ceylanpınar’da Arap- Kürt çatışması çıkabileceğini söyledi. Arslan, “Ceylanpınar’ın 3’te biri Araptır. Önümüzdeki günler orada bir Kürt- Arap çatışmasının zemini hazırlanıyor.” dedi.

Türkiye Barış Meclisi, Suriye’de yaşanan olayları değerlendirmek üzere Beyoğlu Cezayir Lokantası’nda basın toplantısı düzenledi. Toplantıya, Ceylanpınar Belediye Başkanı İsmail Arslan, İstanbul Üniversitesi Öğretim Üyesi Erhan Keleşoğlu, Suriyeli Gazeteci Berzan İso, Rojavalı mülteci Fedime Şeyuo ve Türkiye Barış Meclisi Dönem Sözcüsü Hakan Tahmaz katıldı.

Toplantıda konuşan İsmail Arslan, “Üzerinde en çok durmamız gereken konu orada halklar arasında bir çatışma zemini hazırlanıyor. Ceylanpınar’ın 3’te biri Araptır. Önümüzdeki günler orada bir Kürt- Arap çatışmasının zemini hazırlanıyor. Ceylanpınar bir işçi kenti. Araplarla beraber iç içe yaşanıyor. Bugüne kadar büyük bir çelişki olmamış. Bu birileri için bir fırsattır. Ceylanpınar’da her yaralanan Arap Kürtlere husumet besliyor ya da her yaralanan Kürt de Araplara ister istemez husumet besliyor.” ifadelerini kullandı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası