Ege Postası
Geri

Chp Çiğli Belediye Başkan Aday Adayı Arslan’a eşinden büyük destek

Yerel seçimlere hızla hazırlanan CHP Çiğli belediye başkan aday adaylarından inşaat mühendisi Hasan ARSLAN ‘a en büyük destek eşi Ergül ARSLAN ‘dan geldi. Yaptığı her çalışmada eşini bir an olsun yalnız bırakmayan Ergül hanım yanında bulunan bayan ekibi ile eşi Hasan ARSLAN ‘ı adeta gölge gibi takip etmektedir. Ev gezmeleri, mahalle,esnaf, stö. ,Pazar ziyaretlerinde Ergül hanımı mutlaka görebilirsiniz.
Chp Çiğli Belediye Başkan Aday Adayı Arslan’a eşinden büyük destek
Haberler / Yerel Politika
23 Ekim 2013 Çarşamba 10:23
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR- Sahalara çıktığı günden beri eşini yanlız bırakmayan Ergül Arslan ;
“ Biz Hasan bey ile yola çıktığımız ilk gün birbirimize bir söz verdik, iyi günde, hastalıkta ve sağlıkta her zaman beraber olacağımızın sözüydü bu ; eşim ve ben her zaman hayatın her alanında birbirimize yardım edip omuz omuza yürüdük.

Hasan bey anlayışlı,sevgi dolu bir eş, iyi bir baba, ilkeli ve titiz bir işadamı. Saygı ve sevgiyi ön planda tutan kadının varlığının önemine inanan bir insan. Bana gelince bende demokrat ,çağdaş, kadın haklarına ve Atatürk ilke ve inkilaplarına inanan, yaşamını bu kavramlara endekslemiş bir Türk kadınıyım. Bizim evimizde kararlar ortak alınır, eşimin adaylık konusunda da kararı birlikte aldık. Aldığımız bu kararda eşimi destekleyip hep yanında olacağım. İnsan çok sevdiği ve saygı duyduğu eşini bu yolda hiç yalnız bırakabilir mi ' Zaman zaman yorucu olsada sevgi ve saygı bu yorgunluğu silip atıyor. Ölüm bizi ayırana dek, eşim Hasan beyin hep yanında olacağım, yılmadan yorulmadan omu omuza yürüyeceğim. “ dedi.

Bu konuşmanın bitimine müteakip inşaat mühendisi Hasan ARSLAN yine yola çıkarak ilk durağı olan Maltepe pazaryeri esnafını ziyarete başladığında arkasında ekip arkadaşları,yanıbaşında ise hayat arkadaşı Ergül hanım vardı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası