Ege Postası
Geri

Çiğli'de Sasalı ana kanal sorunu çözülüyor

Geçtiğimiz Pazar günü Sasalı sakinleriyle buluşan ve alt yapı taleplerinin yerine getirilmesiyle ilgili söz veren Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan sözünü tuttu. Başkan Arslan’ın bu konuyla ilgili daha önce başlattığı girişimleri sonuç verdi. İZSU tarafından, Sasalı ana kanal çalışmaları başlatıldı. Başkan Arslan, çalışmaları yerinde inceledi.
Çiğli'de Sasalı ana kanal sorunu çözülüyor
Haberler / Yerel Yönetimler
17 Aralık 2015 Perşembe 10:45
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Sasalı’da geçtiğimiz hafta sonu site yöneticileriyle bir araya gelen Başkan Hasan Arslan, Çiğli Belediyesi’ni ilgilendiren talepleri yerine getireceklerini belirtmiş, İzmir Büyükşehir Belediyesi ve diğer kurum ve kuruluşlarla ilgili olan talepleri de takip edeceklerini söylemişti. Sasalı’nın acil çözümlenmesi gereken konularının başında gelen atık su kanal yapım çalışmasının da başlamasıyla ilgili İZSU ile sürekli görüşen Başkan Arslan’ın bu girişimleri sonuç verdi. Hafta içinde İZSU tarafından Çiğli Arıtma Tesisleri’nden Sasalı’ya doğru yaklaşık 4 kilometrelik ana kanal çalışması başlatıldı. 3 ay içinde tamamlanacak olan ana kanalın devreye girmesiyle Sasalı’nın atık su sorunu çözümlenmiş olacak.

Başlayan çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Hasan Arslan, Sasalı’nın yıllardır çözüm bekleyen ana kanal sorunun çözümleneceğini söyledi.  Sasalı’nın acil çözümlenmesi gereken konularının başında alt yapı geldiğini belirten Başkan Arslan, sözlerini şöyle sürdürdü; “Sasalı’da alt yapı sorununu acilen çözmemiz gerekiyordu. Bu konuyu İZSU’dan takip ediyorduk. Girişimlerimiz sonuç verdi ve İZSU kısa zamanda çalışmalara başladı.

Proje 3 ay içinde tamamlanacak. Halkımıza verdiğimiz sözleri tutmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Başta İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu olmak üzere tüm İZSU ve Büyükşehir Belediyesi ekiplerine teşekkürlerimizi sunuyoruz.”

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası