Ege Postası
Geri

Çiğli'de mavi listenin adayı Erkan Akar'dan gövde gösterisi

CHP Çiğli'de Erdal Mansuroğulları, Niyazi Arslan ve eski Belediye Başkanı Hasan Arslan’ın desteklediği mavi listenin adayı Erkan Akar oldu. Akar, bugün ilçe binasında kalabalık partili grup eşliğinde Çiğli İlçe Başkanlığına adaylığını açıkladı. Akar, “Mavi liste delegasyonunun içerisinde birlikte aday olma düşüncesiyle yola çıktığımız neticesinde beni bu göreve layık gören delegasyon ve yanımda şu anda burada dimdik duran sevgili kardeşim Baransel Güler’e hepinizin huzurunda çok teşekkür ediyorum.”dedi. Partililere seslenen Akar, “Ayağa kalkma zamanı gelmiştir. 25 yaşında ölüme gülerek koşan genç devrimcilerin yolundan gideceğiz. Bunun yolu sokaktan geçer. Bu yol halkın içinde olmaktan geçer. Bu yol bir olup iri olup, diri kalmaktan geçer. Biz yeni bir dünyanın inşası, yeni bir geleceğe inandık.” diye konuştu.
Çiğli'de mavi listenin adayı Erkan Akar'dan gövde gösterisi
Haberler / Yerel Politika
4 Ağustos 2023 Cuma 16:22
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI- CHP Çiğli'de delege seçimlerinde başarılı sonuçlar alan ve Erdal Mansuroğulları, Niyazi Arslan ve eski Belediye Başkanı Hasan Arslan’ın desteklediği mavi listenin 27 Ağsutos’taki gerçekleştirilecek kongrede adayı Erkan Akar oldu.

Erkan Akar, beraberinde kalabalık bir partili grupla saat 15.00’te ilçe binasına gelerek adaylığını açıkladı.

Akar ve beraberindekileri, İlçe Başkanı Hasan Mert Özcan karşıladı.

ÖZCAN: 27 AĞUSTOS’TAN SONRA…

Akar’dan önce açıklama yapan İlçe Başkanı Özcan şunları söyledi;

Yaklaşık 6 yıldır ilçe başkanıyım. Bu süreçte bir yerel seçim 2 genel seçim atlattık. Her 3 seçimde de partinin oylarını yükselterek bugünkü sürece geldik. Ben öncelikle tüm örgüte sizlere yönetim kurulundaki arkadaşlarıma, kadın kollarına, gençlik kollarına. Çabalarından emeklerinden dolayı ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Çünkü bu başarı Çiğli örgütünün başarısı sadece İlçe Başkanlığının başarısı değil. Bundan sonra da Çiğli olarak mücadelemiz devam edecek. Bundan sonraki süreçte de 27 Ağustos’tan sonra burada ilçe başkanı olacak ve seçilecek yönetimdeki  arkadaşların tek hedefinin iktidar olduğunu, iktidar için hep birlikte mücadele edeceğimizi iyi biliyorum.

"BU KAPI HERKESE AÇIK"

Başkanımız Erkan başkan aday oldu. Yolu açık olsun, ona başarılar diliyorum. Tabii diğer arkadaşlar da mutlaka gelecek. Onlara da aynı şekilde aynı mesafedeyiz. Herkesin yolu açık olsun. Sadece şunu söylemek istiyorum. 5 yıl önce ilçe başkanı olduğumda da şunu söyledim, dedim ki; Ben ilçe başkanınız olarak kimseyi ayrıştırmak istemiyorum. Yönetim kurulundaki arkadaşlarıma da aynı şeyi söyledim. Bu kapı herkese açık. Benim nezdimde kimse burada ötelenmeyecek. Herkes partisi için evine gelecek mücadeleye ortak olacak. 

BU ÖRGÜTÜN BAŞKANI KILIÇDAROĞLU’NU TEMSİL EDİYOR

Biraz önce Erkan başkanla da yukarıda konuştuğumuzda başkan dedi ki; ‘Ya kırgınlıkları, kızgınlıkları, küskünlükleri bitireceğim’. Dedim başkan inşallah bitirirsin. Ben de o dileklerle geldim ama şunu özellikle rica ediyorum, burada ilçe başkanı kim olursa olsun. Bu örgütün başkanı sonuçta Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nu temsil ediyor. Ona olan saygı ona olan güven ve ona olan destek tüm örgütün eşit olması gerek. 

İLÇE BAŞKANLIĞININ EMRİNDE OLACAĞIM

Açıkçası şunu söylemek istiyorum. Maalesef ki parti içi seçimler bitip İlçe Başkanlığı kimler kazanıyorsa sadece o ilçe başkanının yakınındaki ya da onu destekleyen arkadaşlar partiyle daha içli dışlı. Maalesef ki diğer arkadaşlar yani buraya adımını atmakta zorluk çekiyor. Bunu yaşayan bir ilçe başkanınız olarak tüm renklere tüm renkler hepimizin rengi beyaz da mavi de, kırmızı da sarı da her ne renk varsa arkadaşlar. Buraya gelecek yeni ilçe başkanı ve yönetim kurulu arkadaşlarımıza ben şahsım adına söylüyorum, ben eğer devam etmeme durumum olursa o ilçe başkanının emrinde olacağım. Ve bu ilçe başkanlığına her zaman uğrayacağım. Desteklerimi göstereceğim. 

 YEREL SEÇİM ÖNEMLİ!

Bu kalabalığın İlçe Başkanlığı seçiminden sonra da devam etmesi önümüzde bir yerel seçim var. Yerel seçimde belki ittifaklar olmayabilir, çok farklı koalisyonlar çıkabilir. Yerel seçim önemli önceliğimiz. Hedefimiz bu yerel seçimi almak olmalı. Daha sonra da tabii ki Cumhuriyet Halk Partisi’ni iktidar yapmamız olmalı diye düşünüyorum.”

ERKAN AKAR: YANIMDA DİMDİK DURDU!

Özcan’dan sonra konuşan mavi listenin İlçe Başkan Adayı Erkan Akar ise şunları söyledi;

“Sözlerime başlamadan önce. Mavi liste delegasyonunun içerisinde birlikte aday olma düşüncesiyle yola çıktığımız neticesinde beni bu göreve layık gören delegasyon ve yanımda şu anda burada dimdik duran sevgili kardeşim Baransel Güler’e hepinizin huzurunda çok teşekkür ediyorum.

 NEDEN ADAY OLDUĞUNU MADDE MADDE AÇIKLADI

Daha özgür, daha mücadeleci ve daha kararlı bir anlayışla CHP’yi Çiğli’de taşımak için adayım. Bu düzeni değiştirmek için adayım, işçi olduğum için emekçi olduğum için adayım, barışı sağlamak için, daha yaşanır bir Türkiye’nin inşası için, ilçe başkanlığına adayım arkadaşlar? Yaklaşık 21 yıldır AK Parti iktidarından kurtulmaya çalışıyoruz.
2024 yerel seçimlerine giderken sevgili başkanımın da bahsettiği gibi iç barışı sağlayıp küskünleri kazanarak örgütümüzü ayağa kaldırmak için adayım. Sevgili yoldaşlarım yolumuzu aydınlatan devrim şehitlerinin yolunu maalesef sosyal medyadan izliyoruz. Hatıralarını sadece söylemler ile anıyoruz. Dostlarım. Ayağa kalkma zamanı gelmiştir. 25 yaşında ölüme gülerek koşan genç devrimcilerin yolundan gideceğiz. Bunun yolu sokaktan geçer. Bu yol halkın içinde olmaktan geçer. Bu yol bir olup iri olup, diri kalmaktan geçer. Biz yeni bir dünyanın inşası, yeni bir geleceğe inandık. Bu inanç doğrultusunda kimimiz de siyaset anlayışını değiştireceğiz. Mavi, beyaz, kırmızı, yeşil demeden. Tüm renkleri kucaklayarak. Hiçbir ayrım yapmadan. Tüm örgütümüze el ele, kol kola çalışmak için.

Cumhuriyet Halk Partisi Çiğli İlçe Başkanlığı’na adaylığımı açıklıyorum. Yolumuz açık olsun. Sevgili başkanıma. Ve buraya gelip bu anlamlı güne tanıklık eden tüm yoldaşlarıma bir kez daha teşekkür ediyorum. Desteklerinizi esirgemeyeceğiniz ümidiyle yolumuz açık olsun."

CHP Çiğli'de Mavi listenin adayı netleşti… Gümrükçü ne yapacak!

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası