Ege Postası
Geri

Çiğli'den kardeş belediyelere araç desteği

Çiğli Belediyesi tarafından, Çiğli’nin kardeş belediyeleri olan Tunceli’nin Mazgirt, Pülümür ve Çemişkezek ilçelerine birer kamyonet hibe edildi. Bu belediyelere ayrıca kilit parke, faks fotokopi cihazı ve banklar da gönderilirken Başkan Hasan Arslan, imkanları sınırlı olan kardeş belediyelere destek olmaya çalıştıklarını söyledi.
Çiğli'den kardeş belediyelere araç desteği
Haberler / Yerel Yönetimler
23 Ekim 2015 Cuma 09:40
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Çiğli Belediyesi, ilçeler arası kaynaşmanın sağlanması amacıyla alınan meclis kararı sonrası Çiğli’nin kardeş belediyeleri olan Tunceli’nin Mazgirt, Pülümür ve Çemişkezek ilçelerine birer pikap kamyonet hibe etti.  Çiğli Belediyesi ayrıca Mazgirt Belediyesi’ne 5 bin metrekarelik kilit parke, Pülümür’e faks ve fotokopi cihazı ve her belediyeye bank götürdü.

Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan, belediyeler arası ilişkileri güçlendirmek ve dayanışmayı teşvik etmek amacıyla bu belediyelere destek olduklarını söyledi. Belediyelerin ihtiyacı olan pikap kamyonetlerin bu belediyelerce talep edildiğini belirten Başkan Arslan, “Mali olanaksızlıklar içinde hizmet üretmeye çalışan kardeş belediyelerimiz Pülümür, Mazgirt ve Çemişkezek’e birer kamyonet hibe ettik. Ayrıca belediyelerin ihtiyaçlarına göre farklı kalemlerden oluşan malzemeler de gönderdik.  Belediyeler arası desteğin önemli olduğunu düşünüyoruz “dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası