Ege Postası
Geri

Çiğli’de Arslan’ın adayı Gündüz’e muhaliflerden veto

Çiğli'de yapılacak olağanüstü kongre öncesi Belediye Başkanı Hasan Arslan meclis üyeleri Çiğli Deniz kafede bir araya geldi. Başkan Arslan yaptığı toplantıda meclis üyesi Hüseyin Gündüz'ü destekleyeceğini açıklarken muhalif isimden Gündüz ismine veto geldi.
Çiğli’de Arslan’ın adayı Gündüz’e muhaliflerden veto
Haberler / Yerel Politika
1 Temmuz 2014 Salı 00:25
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
EGEPOSTASI- HABER SERVİSİ- Çiğli'de sandığa gidecek olan CHP'de  6 Temmuz’da yapılacak olan olağanüstü kongre öncesi taraflar tüm hızı ile çalışırken Belediye Başkanı Hasan Arslan meclis üyeleri ile bir araya geldi.Toplantıda Belediye Başkanı Hasan Arslan meclis üyesi Hüseyin Gündüz’ü destekleyeceğini açıklarken, Ali Rıza Koçer ile yola devam etme kararı alan Yüksel Arduç, Süleyman Karadağ, Mustafa Avdan gibi isimlerden Belediye Başkanı Hasan Arslan’ın adayı meclis üyesi Gündüz’e  destek vermeyeceklerini ifade ettiler.

ARSLAN ADAYIM HÜSEYİN GÜNDÜZ
Toplantıda söz alan ilk isim Belediye Başkanı Hasan Arslan oldu. Arslan Güzdüz'ün kendi adayı olduğu ifade etti. Belediye Başkanı Arslan sözlerini söyle devam etti; " Ben Belediye Başkanı olarak meclis üyemiz Hüseyin Gündüz'ü destekleyeceğim, sizinde meclis üyesi arkadaşımızı desteklemenizi bekliyorum." dedi

YUSUF ÇOBAN TOPLANTIYI TERK ETTİ
 Başkan Arslan'dan sonra söz alan meclis üyesi Yusuf Çoban," üç İlçe Başkanı arkadaşımızda bir birinden kıymetli arkadaşlarımız, burada meclis grubu olarak taraf olmamız doğru değil. Biz karışmayalım bırakalım delege kimi seçerse seçsin bizim taraf olmamız doğru değil" diyerek konuşmasının ardında toplantının yapıldığı yeri terk etti.

BUĞA EKİBİ VETO ETTİ
Öte yandan Ali Rıza Koçer, Aziz Buğa ve eski İlçe Başkanı Nihat Gültekin ile birlikte hareket eden Yüksel Arduç, Süleyman Karadağ, Mustafa Avdan gibi isimler Hüseyin Gündüz'e destek vermeyeceklerini açıkladıkları öğrenildi.

İL YÖNETİMİNDEN BİR TEK KARABAY VAR
Diğer taraftan ise, toplantıya sadece İl yöneticisi Ali Karabay’ın katılması dikkat çekti.

DİĞER MECLİS ÜYELERİNİN DESTEĞİ GÜNDÜZ'E
Toplantıda söz alan diğer meclis üyeleri Belediye Başkanı Hasan Arslan'ın aldığı kararın arkasında olduklarını ifade ettiler. Arslan ile birlikte hareket eden meclis üyeleri ile Başkan Arslan gecenin sonunda birlikte fotoğraf çektirdiler. Buğa ekibinden olan Yüksel Arduç, Süleyman Karadağ, Mustafa Avdan çekilen fotoğraf karesine girmedikleri öğrenildi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası