Ege Postası
Geri

Konak’ta kayyum kolları sıvadı

13 Temmuz’da kongre heyecanının yaşanacağı CHP Konak Örgütü’nde, Mahmut Esat Aslan başkanlığındaki kayyum heyeti tek listeli bir kongre için kolları sıvadı. Önlerinde iki kritik seçim olduğunu bu yüzden örgüt içi kırılmaların yaşanmaması adına örgütü kucaklayacak uzlaşı aday ve yönetimi noktasında çalışma yürüttüklerini ifade eden kayyum başkanı Aslan, “Adaylar ve delegasyon bazında görüşmelere başladık. Adayların katkısıyla tek liste durumu söz konusu olabilir. Tek aday konusunda umutluyum” dedi. Öte yandan uzlaşı aday noktasında İl eski eğitim sekreteri Mehmet Öncel’in ismi ön plana çıktı.
Konak’ta kayyum kolları sıvadı
Haberler / Yerel Politika
30 Haziran 2014 Pazartesi 15:32
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
SERCAN AVCI/HABER SERVİSİ - Geçtiğimiz günlerde 11 yöneticinin istifa etmesi nedeniyle ilçe başkanı başkanı Nilüfer Akyüz  ve yönetimin düştüğü CHP Konak’ta, MYK kayyum heyeti atamıştı. Başkanlığını Mahmut Esat Aslan’ın yaptığı ve Ahmet Yıldız, Ertuğrul Erdem, Filiz Sezer ve Saniye Koç’tan oluşan kayyum heyeti Konak’ta tek listeli  bir kongre için kolları sıvadı.

ASLAN:TEK ADAY KONUSUNDA UMUTLUYUM
Farklı yapıların mevcut olduğu Konak’ta örgüt içinde geçmiş yıllarda yaşanan sıkıntıları yaşamamak adına uzlaşı adayı için çalışmalar sürerken, kayyum heyeti de girişimler başladı. Konak’ta kayyum başkanı Aslan delegelerle ve isimleri aday olarak geçenlerle birebir görüşmelere başladı. Önlerinde iki kritik seçim olduğunu bu yüzden örgüt içi kırılmaların yaşanmaması adına tüm örgütü kucaklayacak uzlaşı aday ve yönetimi  noktasında çalışma  yürüttüklerini ifade eden Aslan, “ Aday olma gibi bir düşüncem yok. Daha önce söylemiştim. Çalışmalarımız gayet muntazam iyi gidiyor. Delegasyondan olumlu mesaj alıyoruz. Konak’ta yapılacak seçim düzgün bir seçim olacak. Bizim düşüncemiz bu işi uzlaşmayla halletmek. Adaylar ve delegasyon bazında görüşmelere başladık.Adayların katkısıyla tek liste durumu söz konusu olabilir.  Tek aday konusunda umutluyum” dedi.


ÖNCEL İSMİ ÖN PLANA ÇIKTI
Öte yandan uzlaşı aday noktasında İl eski  eğitim sekreteri Mehmet Öncel’in ismi ön plana çıktı. Öncel ismine, ilçedeki Kale ve Yalı grubu dışında kalan tüm ekipler ve ilçenin aktif siyasetçilerinden eski ilçe başkanı Aytekin Tunus'un  destek verdiği  ifade edildi. Milletvekilleri, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, İl Başkanı Ali Engin ve  Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş'ın, Kale ve Yalı grubunun desteklediği bir adaya sıcak bakmadıkları bu nedenle Öncel ismine yeşil ışık yaktıkları belirtildi.

YALI KARAR VERMEDİ KALE BAŞAK DİYOR
Mustafa Kocaoğlu,Sinan Karamustafaoğlu ve Cem Aksan’ın başını çektiği Yalı Grubu henüz aday noktasında bir karar almazken,ilçedeki bir diğer yapı olan  Sedat Uzunbay ve Mehmet Şerif Demir’in başını seçtiği Kale grubu ise Şakir Başak’ı destekliyor.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası