Ege Postası
Geri

Çiğli’de seçime günler kala flaş gelişme!

CHP Çiğli’de kongreye günler kala uzlaşı arayışı hızlandı. Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü, bugün ilçe başkan adaylarıyla bir araya geldi. Pazar günkü kongre öncesi sürpriz gelişmelerin yaşanabileceği bildirildi.
Çiğli’de seçime günler kala flaş gelişme!
Haberler / Yerel Politika
21 Ağustos 2023 Pazartesi 14:20
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI- CHP Çiğli ilçe kongresi 27 Ağustos Pazar günü gerçekleşecek. Kongre Şirin Akgün, Erkan Akar ve Hüseyin Çetin aday oldu. Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü, “Bir uzlaşı olursa biz de sürece katkı koyarız partili bir belediye başkanı olarak. Ben de delegeyim, benim de oyum var, hem de eski ilçe başkanıyım. Çift taraflı sorumluluklarım var. Yerel seçime giderken, partinin seçimlere hazırlanabilmesi için iyi bir kadronun kurulmasında da fikrimiz ve anlayışımız olabilir. Çiğli bir şaşırtma yapsa İzmir'e, adaylar ve taraflar arasında bir uzlaşı olsa ve tek adayla seçime girsek... Uzlaşı adayı olsa, diğer arkadaşlar onun etrafında şekillense, o da olabilir. Olumsuz çizdiğimiz imajı da çözebiliriz” demişti.

BİR ARAYA GELDİ

Başkan Gümrükçü; ilçe belediye başkan adaylarıyla bugün bir araya geldi. Uzlaşı arayışının sürdüğü ilçede partinin önde gelen isimlerinin görüşmelerinin süreceği ifade edildi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası