Ege Postası
Geri

Çiğlili kadınlar Şirince’yi gezdi

Çiğli Belediyesi, Anneler Günü dolayısıyla düzenlediği kültür etkinlikleri kapsamında Çiğlili kadınlar için bu yıl Şirince’ye gezi düzenledi. Şirince’yi doyasıya gezen kadınlar eşsiz köy mozaiği içinde eğlenceli güzel bir gün geçirdiler.
Çiğlili kadınlar Şirince’yi gezdi
Haberler / Yerel Yönetimler
11 Mayıs 2015 Pazartesi 11:00
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Çiğli Belediyesi Anneler Günü dolayısıyla düzenlediği Kültür etkinlikleri kapsamında Çiğlili kadınları Şirince’ye götürdü. Şirince’nin tarihi mekanları ile doğa manzarasını gezmenin tadını çıkaran kadınlar günübirlik gidilen Şirince gezisine büyük ilgi gösterdi. Üç otobüsle yolculuk yapan Çiğli’nin çeşitli mahallelerinde yaşayan 135 kadını Başkan Hasan Arslan uğurladı. Çiğlili kadınlara Başkan Arslan’ın eşi Ergül Arslan ve başkan yardımcıları da eşlik etti. Erken saatlerde Şirince’ye ulaşan kadınlar ilk olarak Çetin Maket Köy’ü ziyaret etti. Köy yaşantısının en ince detaylarına kadar yaşatıldığı Çetin Maket Köy’de esnaf yaşantısı, tarım ve hayvancılık yaşamı birebir maketlerle tanıtıldı. Şirince’de gözleme ve ayran eşliğinde yapılan öğle yemeğinin ardından, Yedi Uyuyanlar’ı ziyaretle Şirince gezisi son buldu. Çiğlili kadınlar akşam saatlerine kadar süren gezide bol bol eğlendiler ve gittikleri yerlere ilişkin detaylı bilgi aldılar.  

Hayatın sıkıntılarından kısa süreliğine de olsa uzaklaşan Çiğlili kadınlar, bu tip organizasyonların gerçekleştirilmesinden duydukları memnuniyeti dile getirerek, Şirince’nin tarihi dokusu ve büyüleyici doğa manzarasından çok etkilendiklerini dile getirdiler ve böylesi güzel bir günü yaşatan başta Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan olmak üzere tüm Çiğli Belediyesi çalışanlarına sonsuz teşekkürlerini sundular.


Başkan Arslan: “Kadınlar Hayatın Her Alanında Baş Tacımız”
Belediye olarak sosyal projelerin takipçisi olmaya devam edeceklerini ve Anneler Günü’nün de bu sosyal projeler içerisinde en anlamlı projelerden biri olduğunu belirten Başkan Arslan Şirince’ye uğurladığı bütün kadınların Anneler Günü’nü kutladı. Çiğli’de kadınları unutmadıklarını ve onlar için birçok kültür gezisi düzenlediklerine dikkat çeken Başkan Arslan konuşmasını şöyle sürdürdü: “Hayatlarımızın belki de en değerli varlıkları annelerimiz bizler için çok kıymetli. Hepiniz iyi bir anne, iyi bir eş, arkadaş, dostsunuz. Hayata atılmamızda annelerimizin emeği yadsınamaz. Anneler Günü dolayısıyla böyle bir organizasyonu düzenlemiş olmaktan çok memnun olduğumu belirterek; sizlerin de aynı şekilde bu geziden memnun kalmanızı, keyif almanızı diliyorum. Tekrar tüm kadınlarımızın Anneler Günü’nü kutluyorum. Şirince gibi şirin bir köyümüzün tarihi ve doğayla iç içe görüntüsünün tadını çıkarın, eğlenin. Yaşamın her alanında kadınlarımızın ve bize ihtiyaç duyanların yanında olmaya devam edeceğiz.” 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası