Ege Postası
Geri

Karabağlar’da sınav kaygısına son

Karabağlar Belediyesi, üniversite sınavlarına hazırlanan öğrencilerin sınav kaygılarını azaltmak ve üstesinden gelmeleri için “Sınav Kaygısıyla Baş Ediyorum” adlı seminer düzenledi.
Karabağlar’da sınav kaygısına son
Haberler / Yerel Yönetimler
11 Mayıs 2015 Pazartesi 09:34
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR - Karabağlar Belediyesi Bozyaka Kültür Merkezi’nde düzenlenen semineri Psikolog-Uzman Psikolojik Danışman Pınar Akdemir Gandur gerçekleştirdi. Etkinliğe çok sayıda üniversiteye hazırlanan gencin yanı sıra İlkkurşun Anadolu Lisesi’nden 130 öğrenci katıldı. Salonu dolduran öğrencilerin dikkatle dinlediği Danışman Gandur, insanların hiçbir dönemde bu kadar çok sınav kaygısı yaşamadığını belirtti.


Sınav kaygısıyla baş edilebilir
Günümüzde sınavların oldukça güncel bir konu haline geldiğini ifade eden Gandur, çevresel faktörlerin de olumsuz etkiler yarattığını söyledi. Sınav kaygısının başlıca belirtilerinin fiziksel, duygusal, zihinsel, davranışsal ve sosyal belirtiler olduğunu vurgulayan Gandur, öğrencilerin de kaygıyla ilgili düşüncelerini aldı ve onlara sınav kaygısıyla nasıl başa çıkabileceklerini anlattı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası