Ege Postası
Geri

Çıray’dan Engin’e ilk talimat!

CHP MYK’sına İzmir’den giren tek isim olan Milletvekili Aytun Çıray, görev alanıyla ilgili düğmeye bastı. Sivil Toplum Örgütleri ve Diğer Meslek Örgütlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Çıray’ın İl Başkanı Ali Engin’e ilk talimatı CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nu İzmir’deki STK ve oda temsilcileriyle geniş katılımlı bir organizasyonda bir araya getirmeye yönelik oldu.Kılıçdaroğlu, İzmir’de Temmuz ayında düzenlenecek iftar yemeğinde 2 bin kişiden oluşan STK ve oda temsilcileriyle bir araya gelecek.
Çıray’dan Engin’e  ilk talimat!
Haberler / Yerel Politika
9 Haziran 2014 Pazartesi 14:36
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
SERCAN AVCI/HABER SERVİSİ - İzmir’i CHP MYK’sında temsil eden tek isim olan Sivil Toplum Örgütleri ve Diğer Meslek Örgütlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı İzmir Milletvekili  Aytun Çıray, alanıyla ilgili İzmir özelinde düğmeye bastı.

KILIÇDAROĞLU İFTARA GELECEK
Çıray’ın İl Başkanı Ali Engin’e  ilk talimatı CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun da yer alacağı, İzmir’deki STK ve oda temsilcilerini  büyük bir organizasyonda bir araya getirmeye yönelik oldu. Engin, Çıray’dan gelen ‘organziasyon’  talimatı sonrası İzmir Sivil Toplum Örgütleri Platformu (İSTÖP) Başkanı,CHP Karabağlar Belediye Meclis Üyesi Mehmet Aydoğan’la bir araya gelerek istişare yaptı. Yapılan istişare sonunda Engin Temmuz ayında 2 bin kişinin katılacağı büyük bir iftar organizasyonu için düğmeye bastı. Engin, “ Genel Başkan Yardımcımız Aytun Bey’le görüştük. Ramazan ayında büyük bir iftar organziasyonu gerçekleştireceğiz. Genel Başkanımızında katılacağı organizasyonda kentteki STK ve oda başkanlarını ağırlayacağız” dedi.



BAŞKANLAR ESKİŞEHİR YOLCUSU
Öte yandan CHP Lidri Kemal Kılıçdaroğlu seçimlerin ardından başlattığı yol haritası toplantılarına belediye başkanlarıyla devam edecek. Eskişehir’de 14-15 haziran’da gerçekleşecek toplantıya İzmir’den Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, CHP’li 22 belediye başkanı da katılacak.   Toplantının gündem maddesi ise Cumhurbaşkanlığı seçimi…
 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası