Ege Postası
Geri

Çocuk refahı, Ankara’da konuşulacak

Türkiye Cumhuriyeti hükümeti ile UNICEF Türkiye’nin düzenlediği Çocuk Refahı Konferansı, 25 Nisan'da Ankara'da gerçekleştirilecek. Konferansın açılış konuşmalarını Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz ile UNICEF Türkiye Temsilcisi Ayman...
Çocuk refahı, Ankara’da konuşulacak
Haberler / Güncel
23 Nisan 2013 Salı 17:08
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Türkiye Cumhuriyeti hükümeti ile UNICEF Türkiye’nin düzenlediği Çocuk Refahı Konferansı, 25 Nisan'da Ankara'da gerçekleştirilecek. Konferansın açılış konuşmalarını Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz ile UNICEF Türkiye Temsilcisi Ayman Abulaban yapacak.

UNICEF'in teknik desteği ile Türkiye'de geliştirilen "Çocuk Refahı Belgesi" ve "Erken Yaşlarda Çocuk Refahı ve Kadın İstihdamı Politika Belgesi'nin başlıca bulguları Dedeman Otel'de gerçekleştirilecek konferansta paylaşılacak.

Çocuk refahını ölçmenin önemi konusunda katılımcıların bilgilendirileceği konferansta, Türkiye'de çocuk refahı göstergelerinin belirlenmesinde ulusal bir çerçeve oluşturma süreci başlatılacak.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası