Ege Postası
Geri

Çocuklarının okul çantasıyla uyuşturucu sevkiyatı yapmışlar

İzmir'de, Yenişehir semtinde uyuşturucu tacirlerine yönelik operasyon düzenleyen narkotik timleri, esrarı çocuklarının okul çantalarında taşıyarak kamufle etmeye çalışan Ü.Y. ile eşi B.Y.'yi gözaltına aldı. Uyuşturucuyu başka bir evden çaldıklarını söyleyen iki şüpheli, adliyeye sevk edildi.
Çocuklarının okul çantasıyla uyuşturucu sevkiyatı yapmışlar
Haberler / İzmir
16 Kasım 2012 Cuma 16:24
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR-  Bir süredir çalışmalarını Yenişehir semtinde yoğunlaştıran Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Narkotik Büro Amirliği ekipleri, uyuşturucu satışı yapan kişileri takibe aldı. Uyuşturucu sattığı belirlenen Ü.Y. ile eşi B.Y.'nin evine baskın yapan ekipler, esrarın gizlendiği yeri görünce büyük şok yaşadı.

 

OKUL ÇANTASINDA UYUŞTURUCU SEVKİYATI

Evdeki aramalar sırasında 1 kilo 800 gram esrar ile meşe olarak adlandırılan birer içimlik 110 paket uyuşturucu ele geçirildi. Çiftin esrarı ise çocuklarının okul çantasında gizleyerek kamufle ettikleri ve bu şekilde taşıyarak sevkiyatını yaptıkları ortaya çıktı.

 

Polisteki sorgularında iki şüpheli, uyuşturucuyu girdikleri bir başka evden çaldıklarını ileri sürdü. Uyuşturucu bulundurmaktan poliste kaydı olan Ü.Y. ve eşi B.Y., işlemlerin ardından adliyeye sevk edildi. (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası