Ege Postası
Geri

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan belediyelere kötü haber: Bakanlık tahsilata başlayacak!

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin grup toplantısında belediyelere kötü haber verdi. Erdoğan, “Şu anda belediyelerin borçlarıyla ilgili Hazine ve Maliye Bakanlığımız kaynağında bu borçların tahlisine başlayacaktır. Öyle 25 kuruşa simit yok. Milletin varlığını değişik yerlerde harcamaya müsaade yok” dedi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan belediyelere kötü haber: Bakanlık tahsilata başlayacak!
Haberler / Politika
24 Temmuz 2024 Çarşamba 14:50
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan belediyelere kötü haber geldi.

TAHSİLAT BAŞLAYACAK! 

Partisinin grup toplantısında konuşan  Erdoğan, “Şu anda belediyelerin borçlarıyla ilgili Hazine ve Maliye Bakanlığımız kaynağında bu borçların tahlisine başlayacaktır. Öyle 25 kuruşa simit yok. Milletin varlığını değişik yerlerde harcamaya müsaade yok. Dolayısıyla Bakanlığımız bu tahsili yerinde yapacaktır. Biz siyasette hiçbir zaman böyle ucuz yollara meyletmedik, Sırf seçim kazanacağız diye böyle sözler vermedik. Gerçekten yapmak isteyip de irademizi aşan sebeplerden dolayı yapamadığımız hususlar elbette olmuştur. Ama gayretimize, samimiyetimize halkımız şahittir” dedi.

ARALARINDA İZMİR DE VAR!

Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Vedat Işıkhan, SGK'ya en borçlu 5 belediyenin tamamının CHP'li belediyeler olduğunun belirterek, "Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin prim borcu, son 5 yılda 20 katına çıkmış. Ankara Büyükşehir Belediyesi, iflas bayrağını çekmiş vaziyette. İstanbul Büyükşehir Belediyesi, İzmir Büyükşehir Belediyesi ve diğer CHP'li belediyeler de aynı durumda" demişti. 

ÖZEL’DEN YANIT GELDİ

Özgür Özel, Erdoğan’ın sözlerine şöyle yanıt verdi:

Özgür Özel, Erdoğan’ın ‘SGK borçları tahsil edilecek’ sözlerine cevap verdi:

“2019’da YSK eliyle İmamoğlu’na ‘Adli Darbe’ yaptılar. Demokrasi tokadı yediler. Bu sefer SGK borçları üzerinden ‘Mali Darbe’ yapıp belediyeyi çalışamaz hale getirirlerse demokrasi tokadı yerler.”

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası