Ege Postası
Geri

DP İzmir'den; Aziz Kocaoğlu'na hatırlatma :“ Ulaşım zammı size 'sandıkta tokat' olarak geri dönecek“

DP İzmir İl Başkanından Aziz Kocaoğlu'na 'Zam' göndermesi ' yaptı. İzmirlilere Bayram hediyesi olarak; ' yüzde 5 ulaşım zammını' layık gördüğüne işaret eden; Demokrat Parti İzmir İl Başkanı Gökhan Karateke; Başkan Aziz Kocaoğlu'na seslenerek; " Sayın Başkan; o oturduğunuz koltuk, şirket koltuğu değil, halka hizmet koltuğudur. Halka hizmette maddi zararları göz önüne alırsanız, kurtuluş için zam yaparsanız, bu zamlar size seçim sandığında 'tokat' olarak geri dönecektir, bilesiniz. Ne istiyorsunuz orta direk vatandaşta? Gidin zammı başka yerde arayın" göndermesinde bulundu.
DP İzmir'den; Aziz Kocaoğlu'na hatırlatma :“ Ulaşım zammı size 'sandıkta tokat' olarak geri dönecek“
Haberler / Politika
16 Ekim 2012 Salı 13:14
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR- İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin; İzmirlilere Bayram hediyesi olarak; ' yüzde 5 ulaşım zammını' layık gördüğüne işaret eden; Demokrat Parti İzmir İl Başkanı Gökhan Karateke; Başkan Aziz Kocaoğlu'na seslenerek;

" Sayın Başkan; o oturduğunuz koltuk, şirket koltuğu değil, halka hizmet koltuğudur. Halka hizmette maddi zararları göz önüne alırsanız, kurtuluş için zam yaparsanız, bu zamlar size seçim sandığında 'tokat' olarak geri dönecektir, bilesiniz. Ne istiyorsunuz orta direk vatandaşta? Gidin zammı başka yerde arayın" göndermesinde bulundu.

Demokrat Parti İzmir İl Başkanı; İzmir Büyükşehir Başkanı Aziz Kocaoğlu'nun, İzmirlileri Ulaşım zammı konusunda kandırmaya çalıştığına da dikat çekerek; zammın yürürlüğe girmesinden önce, Bayramda ulaşıma yüze 50 indirim yapılamasınında 'ulaşım zammını' İzmirlilere 'sindirme' oyunu olduğunu savundu.

İzmir Büyükşehir Meclisinin toplu taşıma ücretlerine çeşitli bahaneler ile yüzde 5 zam kararı almasının Belediyecilik anlayışı ile tamamen ters düştüğünü vurgulayan, Gökhan Karateke; Başkan Aziz Kocaoğlu'na şu çağrıda bulundu;

" Sayın başkan; anlaşılıyor ki sizde 'Zam ustası' Hükümet’i örnek alıyorsunuz. Vatandaşa zamları sindirte-sindirte sunuyorsunuz.

 

Yok; yüzde 10 zammı erteliyorsunuz, ondan sonra yüzde 5'e düşürüyorsunuz, tepki alacağınızı bildiğiniz için güya İzmirlileri Kurban Bayramında düşündüğünüz imasını vererek; bayramda ulaşım ücretlerine yüzde 50 indirim kararı aldırtıyorsunuz. Tam kurnazca bir 'sindirtme' hareketi.

Hani; halka hizmet için gelmiştini? Demek ki siz belediyecilik yapmaya değil, şirket başkanlığı yönetmeye gelmişsiniz.

İzmirliler; verdiği vergiler ile alınan ulaşım araçlarına 'zam'la biniyor.

Sayın başkan; bırakın 3-5 günlük sözde indirim göz boyamasını, kararı alınan bu ulaşım zammını tamamen ortadan kaldırın. Ne isitiyorsunuz ortadirek vatandaştan'

Sizler için zam oranı küçük olabilir ama vatandaş, öğretmen, çalışanlar, emekliler ve öğrencilerimiz için bu oran 'yıkıcıdır'.

Sizi ve meclisinizi vicdanınızla, İzmirliler adına başbaşa bırakıyor, bayramınızı kutluyorum"

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası