Ege Postası
Geri

Darp edilen muhtara İYİ Parti'den destek geldi

Uğur Mumcu Mahalle Muhtarlığı önünde basın açıklaması yapan Muhtar Hıdır Işık, kendisini darp ettiğini iddia ettiği Çiğli Belediye Başkan Yardımcısı Ali Rıza Koçer'den şikayetçi olacağını ve tazminatı da yetim çocuklara bağışlayacağını açıkladı.
Darp edilen muhtara İYİ Parti'den destek geldi
Haberler / Yerel Politika
3 Haziran 2023 Cumartesi 14:14
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

ALİ ÇATALBAŞ-EGEPOSTASI- Çiğli'de sular durulmuyor. Uğur Mumcu Mahallesi muhtarı Hıdır Işık, Çiğli Belediye Başkan Yardımcısı Ali Rıza Koçer tarafından kendisine yumruk atıldığı ve darp edildiği iddiasıyla rapor almış ve ifade vermişti. 

Olayın ardından CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun da muhtar Hıdır Işık'ı arayıp 'geçmiş olsun' dileklerini iletmiş ve yaşanan darp olayından dolayı üzgün olduğunu ifade ettiği öğrenilmişti. Belediye Başkanı Utku Gümrükçü de Başkan Yardımcısı Koçer’e bağlı tüm müdürlüklerin kendisine bağlanması kararı almıştı.

Öte yandan Uğur Mumcu Mahalle Muhtarlığı önünde basın açıklaması yapan Muhtar Hıdır Işık'a bir destek de İYİ Parti'den geldi.

İYİ PARTİ'DEN DESTEK

Sosyal medya üzerinden basın açıklamasına ait görüntüleri paylaşan İYİ Parti Çiğli İlçe Başkanı Özgür Doğan, Işık'a parti olarak destek vereceklerini açıkladı. İYİ Partili Doğan, "Uğur Mumcu Mahalle muhtarımız Hıdır Işık'ın yapılaan darp ile ilgili basın açıklaması. Bizlerde ilçe teşkilatı oalrak yalnız bırakmadık." mesajını paylaştı.

MUHTAR IŞIK: TAZMİNAT DAVASI AÇACAĞIM

Basın açıklamasında Uğur Mumcu Mahallesi Muhtarı Hıdır Işık şunları söyledi;

"Böyle bir şeyin olabileceğini ben hiç tahmin etmemiştim. Sadece bu parktaki ağaçların sökülmemesi için Uğur Mumcu Mahalle halkını bilgilendirelim.Vatandaş bize rıza gösterirse başlayalım yoksa ilk tepki bana sonra size gelir dedim.Yanımdaki Ali Ağabeyim tepki gösterdi.Tepki sonrası korumasına 'Alın bunu buradan ben Ali Rıza Koçer'im dedi.Beni tanıyor musunuz ?' dedi. Ben de Ali Ağabeyi korumak için geri çektim.Ben Ali Rıza Başkan'ın bana yumruk atabileceğini düşünemedim.Bana yumruk atınca ben yere sırt üstü düştüm.Sonra yerdeyken karın boşluğuma iki tekme daha attı.Allahtan karın boşluğuma denk geldi kaburgalarıma gelseydi bir yerim kırılırdı.Dışarda konuşurken Koçer; 'Bana küfür etti hakaret etti.' dedi.Kesinlikle en ufak küfür olmamıştır.Zerre kadar kelime de çıkmadı.Sonra Çiğli Devlet Hastanesi'ne Kulak Burun Boğaz uzmanına gittim.Ben Uğur Mumcu Muhtarı olarak gerekli hukuki yollara başvurarak tazminat davası açacağım.Tazminatı da yetim yoksul çocuklara bağışlayacağım."

 

 

Aslanoğlu'ndan, muhtara darp iddiasıyla ilgili açıklama
 

 

 

Kılıçdaroğlu'ndan darp edilen muhtara; 'geçmiş olsun' telefonu
 

 

 

 

Çiğli'de flaş gelişme! Koçer’e bağlı tüm müdürlükler Gümrükçü'ye bağlandı
 

 

 

 

Başkan Yardımcısı Koçer’den muhtara darp iddiasına açıklama
 

 

 

 

Çiğli Belediye Başkan Yardımcısı Koçer’in muhtarı darp ettiği iddia edildi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası