Ege Postası
Geri

‘Dedeler Neneler 2. Bahara Yürüyor’ müsabakaları için kayıtlar başladı

Türkiye’de ilk defa Ankara Pursaklar Belediyesi tarafından düzenlenen “Dedeler Neneler 2. Bahara Yürüyor” müsabakasının yedincisi için kayıtlar başladı. Türkiye’nin birçok yerinden binlerce dede ve nenenin katılımı ile her yıl düzenli...
‘Dedeler Neneler 2. Bahara Yürüyor’ müsabakaları için kayıtlar başladı
Haberler / Güncel
17 Nisan 2013 Çarşamba 11:48
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Türkiye’de ilk defa Ankara Pursaklar Belediyesi tarafından düzenlenen “Dedeler Neneler 2. Bahara Yürüyor” müsabakasının yedincisi için kayıtlar başladı.

Türkiye’nin birçok yerinden binlerce dede ve nenenin katılımı ile her yıl düzenli olarak gerçekleştirilen müsabakada dedeler ve neneler ikinci bahar için yürüyecek. Müsabakaya katılmak için kayıt yaptıran her dede ve neneye Pursaklar Belediyesi tarafından eşofman, şapka ve spor ayakkabısı hediye ediliyor. Müsabakada dereceye girenler ise torunları ile birlikte kaplıcalara tatile gönderilecek.

OYUN HAVALARI İLE ISINIYORLAR

Davul ve zurna eşliğinde renkli görüntüler oluşturan yürüyüş öncesi ısınma hareketleri oyun havaları eşliğinde yapılıyor. Konser ve oyun havaları ile yarışmacıların, performansları ise ilgi topluyor. Yarışmaya 50 ve üzeri yaştan kadın, erkek katılacak. Başvuru için sağlık raporu, nüfus cüzdanı fotokopisi ve kayıt formu gerekiyor. Müsabakaya katılmak isteyenler Pursaklar Belediye Binası, Kültür Merkezi (Salı Pazarı yanı), Tebessüm Çarşısı, Dede Torun Evleri, Ayyıldız Hanımlar Lokali, Nezaket Hanımevi ve Saray Kültür Merkezi’nden başvuru yapılabilecek.

"SPOR SAĞLIKTIR"

Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin, bu müsabakada hemşerilerini bir araya getirmek, sporun, yürüyüşün ne kadar önemli olduğunu göstermek istediklerini belirtti. Çetin, “Bu yıl yedincisini düzenleyeceğimiz müsabakamıza tüm dede ve nenelerimizi bekliyoruz. Spor yapmak sağlıktır, sağlık da iyi bir yaşamın ön koşuludur.” dedi. Başkan Çetin’in komutu ile 12 Mayıs’ta başlayacak olan maratonda, 50 ve üzeri yaştan dede ve nineler kıyasıya yarışacak.” dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası