Ege Postası
Geri

Delican; 'İzmir uzlaşı diyor ve taahhütlerimizi biliyor'

AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican; 1 Kasım Genel seçimlerine sayılı günler kala saha çalışmalarında hız kesmediklerini, İzmir'in gündem ve sandığa yönelik nabzını tutarak, taahhütlerini anlatmaya devam ettiklerini söyledi. Delican; İzmir'in özellikle terör konusunda hassasiyetinin sürdüğünü; uzlaşı, huzur ve güven ortamı isteğinin artarak varlığını sürdürdüğünü belirtti.
Delican;  'İzmir uzlaşı diyor ve taahhütlerimizi biliyor'
Haberler / Yerel Politika
29 Ekim 2015 Perşembe 14:28
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İzmir halkıyla yüz yüze ve içten paylaşımları olduğunu ve AK Parti İzmir adaylarının şehrin her noktasında tam kadro çalıştığını söyleyen AK Parti İl Başkanı Bülent Delican; alandan edindikleri verilerle yapılan son dönem araştırmalarının birbiriyle örtüştüğünü vurgulayarak İzmir'in eğilim ve görüşlerine dair çarpıcı açıklamalarda bulundu.
 
İzmir, sandıktan huzur çıksın istiyor...
AK Parti İzmir İl Başkanı Delican İzmir'in terör olayları ve saldırılar karşısındaki tepkisinin yoğun, bu haklı tepkinin uzantısı olarak da uzlaşı, huzur, güven ortamı beklentisi de hakim olduğunun altını çizerek, “Sandığa büyük ölçüde yansıyacağını düşündüğümüz bu beklentinin çözüm adresinin AK Parti’dir. Cumhuriyete bağlı, milli birlik ve vatanın bölünmezliği konusunda her daim heyecanını koruyan İzmir halkı; hangi nedenle olursa olsun ortaya çıkan terörün akıttığı kanın durması için de sandığa büyük oranda gitmeyi planlıyor. Yani katılımın yüksek olmasını bekliyoruz” dedi.
 
Son dönemde terörü kendi içinde ayırmaya başlayan ve DAEŞ, El-Kaide gibi din ve mezhep kullanarak kan döken terör örgütlerinin daha büyük hassasiyet yarattığına da dikkat çeken Delican, “Teşkilatımız, adaylarımız ve AK Parti'ye gönül veren tüm kardeşlerimiz; kapı kapı ortak mesajımızı İzmirli hemşerilerimize iletiyor. Onları dinliyor. AK Parti devletin bekası ve ülkenin, milletin birliği için iç ve dış tüm mihraklara karşı dimdik ayaktadır, çalışmaktadır” diye konuştu.
 
Boş laf değil, icraat beklentisi...
İzmir’in; Cumhuriyet'in ve Atatürk ilkelerinin daima koruyucusu olmuştur. Bunu inkar tarihi de inkardır. Bugün, İzmir'i 'Öncü şehir' olarak tanımlarken, buradan hareketle İzmir'in geleceğe sahip çıkma gücünü de vurguluyoruz. Ve bugün İzmir; beslendiği değerlerin icraatlarla daha da büyüyeceğinin farkında.'' diye konuşan AK Parti İl Başkanı Bülent Delican; sözlerini şöyle sürdürdü; '' AK Parti; bu ülkenin tarihini, kahramanlarını, temel insani ve toplumsal değerlerini bilir ve korunmaları için her zaman nefer olur. Alanda; icraatlarımızı ve yapacaklarımızı anlattığımızda halkımızın sözden çok eyleme; uçup giden vaatlere değil, sağlam ve dayanaklı projelere ne kadar sarıldığını ve sahip çıktığını görüyoruz. İzmir artık; algı siyasetine değil; icraata oy verecek. İçinde kavga edene değil, halkımızın yararına her durumda uzlaşana oy verecek.''

Taahhütlerimize onlar da sahip çıkıyor...
AK Parti iktidarında ülkenin sağlıktan eğitime, ulaşımdan barınma sorunlarına, ekonomik teşviklerden sosyal projelere pek çok alanda insan hayatını kolaylaştıran dev adımlar attığına dikkat çeken Delican; yıllarca sadece söz söyleyenlerin değil, gözle görünür, elle tutulur işler yapanların ayrımında olduğunu söyledi.
 
 AK Parti'nin 1 Kasım öncesi açıkladığı tüm taahütlerin İzmir halkı tarafından onay aldığını ve heyecan yarattığını belirten İl Başkanı Bülent Delican; “Son dönemde yapılan araştırmalarda da İzmir'in vaatlere bakış açısı ve inancının çok belirgin olduğunu bizler de görüyoruz, çünkü neredeyse 24 saat sokaktayız, halkın içindeyiz. Özellikle asgari ücret artışı, emeklilerimize yönelik ek gelir ve konut destekleri ile kadın ve gençlere yönelik destek ve kalkınma taahhütlerimiz İzmirli hemşerilerimizin dilinde. Biliyorlar ve heyecanla uygulamaları bekliyorlar. Şunu çok iyi biliyorlar ki; AK Parti; söyledi mi yapar. AK Parti; sözünü tutar. AK Parti; hizmet ve huzurun teminatıdır... Çalışan anne çocuğu ile işinin arasında artık kalmak istemiyor. Daha çok gencimizin istihdam ve iş kurma hayalleri gerçekleşecek. Evlenmek isteyen gençlerimiz, elimizde avucumuzda yok demeyecek. Emeklimiz; ev sahibi olacak. Girişimcimiz, projesine anahtar teslim atölye ve fabrika sahibi olacak” diye konuştu.
 
İzmir'i temsil aidiyet ve irade ister...
AK Parti'nin bu seçimlerde İzmir'i temsili için yola çıktığı isimlerin yerel, İzmir'i bilen ve İzmirli olan nitelikli kişiler olduğunu hatırlatan Başkan Delican; milletvekili adaylarının halk içinden gelen herkes gibi düşünen, çalışkan ve üretken insanlar olduğunu vurgulayarak, İzmir siyasi olarak cezalandırıldığına dair muhalefet balonunun artık prim yapmadığına da dikkat çekti.
 
1. Bölgede liste başı olan Eski Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Binali Yıldrım’ın ülkemizin ulaşımdan haberleşmeye kadar yapmış olduğu reformları ile büyük hizmetler yaptığını, yine 2. Bölgede liste başı olan Genel Başkan Yardımcımız Prof. Dr. Sn. Nükhet Hotar’ın sosyal alanda gerçekleştirdiği reformlar ile toplumun katmanları arasında ayrışmaları giderdiği, her alanda reformcu yenilikçi milletvekili adayları ile İzmir’e hizmet edecek İzmir’in sorunlarını bilen bir kadro kurduklarını belirten Delican, “Hiç kimse İzmir'in sağduyusunu, bilincini sorgulamasın. İzmir; ne istediğini biliyor. Temsilinde aidiyet ve irade arıyor. Üreten, ulaşılabilir kendisinden, içinden biri Ankara'ya gitsin istiyor. Ocağı artık huzurla kaynasın, yaşadığı şehir kalkınsın istiyor. O liste de bizde var. Alanlarında uzman, hayatın içinde, kendi işinde yoğrularak kentine sahip çıkmak isteyen, sen ben demeyecek, dedirtmeyecek, herkesi kucaklayacak ve pırıl pırıl arkadaşlarımızla 1 Kasım sandığına gidiyoruz. İzmir halkının iradesini Ankara'da hizmete dönüştürecek bir kadro ile sandığa gidiyoruz. Hep birlikte başaracağımızı biliyorum” ifadelerini kullandı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası