Ege Postası
Geri

Sertel: Pazar günü final var!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir 2. Bölge Milletvekili Adayı Atila Sertel, 13 yıllık AKP iktidarın devrilmesine 3 gün kaldığını belirterek, “1 Kasım günü bu iktidarın ve onun halkımıza yaşattığı zulmün finalidir. 2 Kasım sabahı Türkiye yeni bir güne uyanacak” dedi.
Sertel: Pazar günü final var!
Haberler / Yerel Politika
29 Ekim 2015 Perşembe 11:58
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Seçim çalışmalarını Aliağa, Şakran ve Dikili’de sürdüren Atila Sertel, işadamları, esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. Dikili Gülkent Sitesi sakinlerinin özel daveti üzerine buradaki toplantıya katılan CHP İzmir 2. Bölge Milletvekili Adayı Sertel, partisinin seçim vaatlerini anlattı.

2002 yılında yeşil kartlı sayısının 300 bin olduğunu ifade eden Atila Sertel, bu sayının şimdi 11 milyona yükseldiğini belirterek, şunları söyledi:
                    
SALTANAT KALDIRILACAK!
“İktidardakiler ve çevresindekiler zenginleşirken insanlarımız fakirleşti. Halkımız makarnaya, kömüre muhtaç hale getirdiler. Ve bütün bunları kendilerine oy devşirmek için yaptılar. Çok sayıda vatandaşımızı borç batağına ittiler. Karşılıksız çekler, protesto edilen senetlerin sayısı milyonları buluyor. 17 milyon insan sosyal yardımlardan faydalanıyor. Elbette sosyal yardımlar olmalı. Ama bu yardımlar halkın onurunu incitmeden yapılmalı. Sosyal demokrat yapıda halkımız sosyal yardımlardan çok daha fazla yararlanacak ama daha da önemlisi gençlerimizin işsiz kalmaması, yatırımların artması. CHP iktidarı gençlerimize, kadınlarımıza iş olacak, aş olacak.”


İktidar hedefi olmayan siyasi partiyi rotasız gemiye benzeten Atila Sertel, CHP’nin tüm kadrolarıyla iktidarı hedeflediğini ve öyle ya da böyle iktidar olacağını söyledi. Sertel, “1 Kasım saltanatın kaldırılmasının yıl dönümü. Halkımız 1 Kasım günü birilerinin 13 yıldır sürdürdüğü saltanatı ikinci kez kaldıracak. 13 yıldır yaşanan zulüm Pazar günü son bulacak” diye konuştu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası