Ege Postası
Geri

Kırkpınar'dan medya çıkışı!

AK Parti 2. bölge milletvekili adayı Bilal Kırkpınar seçim çalışmalarını Bayraklı'da sürdürdü. Günün büyük bölümünü sevgi yolu ve Şehit Hakan Ünsal Caddesi'nde sürdüren Kırkpınar deyim yerindeyse adım atılmadık esnaf bırakmadı. Kırkpınar, "Amerikan başkanları önünde el pençe duran, Medya patronlarının hükümet yıkıp kurduğu bir ülke haline getirmek hasretindeler" dedi. AK Partili Kırkpınar'dan medya çıkışı!
Kırkpınar'dan medya çıkışı!
Haberler / Yerel Politika
29 Ekim 2015 Perşembe 11:38
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR- Esnaflara siyasi istikrarsızlığın ekonomik istikrarsızlığı da getirdiğini belirten Kırkpınar "Gezi parkı öncesi süreci hatırlayın Marmaray açılışı, İstanbul Havalimanı ihalesi, 3. köprü ve Kuzey Marmara Otoyolu inşaatı başlangıcı, İzmir-İstanbul Otoyolu inşaatı, Ankara - Konya hızlı treni derken dış güçler güçlü bir Türkiye'den korktu. Bugün İstanbul havalimanı açılınca bir çok Avrupa ülkesinin havalimanları yerine bizim havalimanlarımız kullanılacak. Bakın ülkemizden geçen enerji hatlarıyla ülkemiz artık pazarlık yapılan değil pazarlık yapan ülke haline geldi ve ondan sonra 4 ağacı bahane edip ülkemizi savaş alanına çevirdiler." diye konuştu 

Kırkpınar şöyle devam etti; "Sonrasında 17- 25 aralık darbe girişimi,ardından gelen terör hadiseleri. Amaç burada ülkemizin gücünü yok etmek. Ülkemizi eskiden olduğu gibi IMF kapılarında 1 milyar dolar için yalvaran deprem paralarıyla memur maaşı ödeyen, Başbakanlarının Amerikan başkanları önünde el pençe duran, Medya patronlarının hükümet yıkıp kurduğu bir ülke haline getirmek hasretindeler. İnşallah bu oyunlar bu korkunç hayaller 1 kasım gecesi yıkılacak ve kaldığımız yerden hizmetlerimize devam edeceğiz." 

KARANLIĞA KAPALI AYDINLIĞA AÇIĞIZ
Sevgi yolunda AK Parti Bayraklı Kadın Kolları'nın Muharrem Ayı münasebetiyle organize ettiği aşure törenine katılan Kırkpınar burada da birlik ve beraberlik mesajı verdi. Kırkpınar; "inşallah bu sıkıntılı günler kısa sürede geçecektir. Unutulmaması gereken karanlığın en yoğun olduğu an aydınlığa en yakın olan anlardır 1 Kasım gecesi karanlıklar aydınlanacaktır. Partimizin ilk günlerde ki sloganı aslında bizim şiarımızdır biz her zaman karanlığa kapalı aydınlığa açığız" dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası