Ege Postası
Geri

Delican'dan İZBAN mesajları

AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican, Ankara’daki kritik zirve sırasında Twitter hesabından önemli mesajlar verdi. Delican, “Keşke bu kriz masası; kriz bu denli büyümeden Ankara'da değil de, İzmir'de kurulmuş olsaydı. Başkanın geldiği nokta, oldukça sevindirici…” ifadelerini kullandı 'Keşke kriz masası İzmir'de kurulmuş olsaydı'
Delican'dan İZBAN mesajları
Haberler / Yerel Politika
15 Kasım 2016 Salı 15:20
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGE POSTASI- İZBAN'da 8. gününe giren grevin çözümü için Ankara’da gerçekleşen zirve esnasında AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican sosyal medya hesabı Twitter’dan açıklamalarda bulundu.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'nun çağrısıyla kurulan uzlaşı masasında Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı, TCDD, Demiryol-İş Sendikası yöneticileri ve İZBAN yönetimi bulunuyor.

Başkan Delican Twitter’dan şu mesajları verdi:

“Sayın Kocaoğlu; nihayet İZBAN kriziyle ilgili çözüm adımları atmaya, taraflarla bir araya gelmeye ikna olmuş görünüyor.

Başkanın geldiği nokta, oldukça sevindirici. Günlerdir anlatmaya çalıştığım gibi...

İzmir'e ve İzmir halkına kaybettiren, çile çektiren bu meselenin bir an önce uzlaşıyla noktalanması gerekiyordu.

Gönül isterdi ki;  yaptığım uzlaşı ve diyalog çağrıları, kimilerince saptırılmadan doğru anlaşılabilseydi, zamanında yankı bulsaydı.

Keşke bu kriz masası; kriz bu denli büyümeden Ankara'da değil de, İzmir'de kurulmuş olsaydı.

Yine de; Sayın Kocaoğlu'nun geç de olsa çözüm noktasına gelmesi ve süreci hızlandırma girişimi önemli. Benimse içim çok rahat.

Baltalanmaya çalışılsa da İZBAN grevinin sona ermesi için attığım adımlardan, diyalog çabalarımdan ötürü sonsuz huzurluyum.

Mazeret dönemine son verin dedik; Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım, hükümetimiz İzmir'in her sorununu çözmek için hazırdır dedik.

Hal böyleyken; diretmenin, ayak sürümenin manası olmadığını yine gördük. Dilerim, tarafların mutlu olacağı bir formül bulunacaktır.

Bilinsin ki; iktidar partisinin il başkanı olarak, her daim İzmir'in sorunlarını çözmek için çalışacak, İzmir halkının yanında olacağım."

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası