Ege Postası
Geri

Denizli Belediyesi, 22 bin ücretsiz fesleğen dağıttı

Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, Adalet Parkı’nda vatandaşlara iki kamyon dolusu fesleğen dağıttı. Denizli Belediyesi, 5 Haziran Dünya Çevre Günü'nden bugüne sürdürdüğü fesleğen dağıtımına Adalet Parkı önünde devam etti....
Denizli Belediyesi, 22 bin ücretsiz fesleğen dağıttı
Haberler / Genel
28 Haziran 2013 Cuma 17:03
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, Adalet Parkı’nda vatandaşlara iki kamyon dolusu fesleğen dağıttı.

Denizli Belediyesi, 5 Haziran Dünya Çevre Günü'nden bugüne sürdürdüğü fesleğen dağıtımına Adalet Parkı önünde devam etti. 2 kamyon dolusu yaklaşık yedi bin fesleğen, yarım saat gibi kısa sürede vatandaşlarca kapışıldı.
Zolan da fesleğen dağıtımına katılarak elinin ulaşabildiği herkese fesleğen verdi. Bu yıl Denizli'nin her köşesinden fesleğen kokularının gelmesini istediklerini ifade eden Zolan, "Şehrimizin her köşesinin fesleğen kokmasını istiyoruz. Fesleğenin ferahlatıcı özelliğinin yanında haşarat kovucu olduğu da bilinmektedir. Artık buradaki her evimizde en az bir fesleğen olacak. Biz de bütün renkleriyle tabiatın güzelliklerini hatırlatmak ve yazın sevincine ortak olmak için halkımıza fesleğen hediye ediyoruz. Dünya Çevre Günü’nden bugüne toplam 22 bin dolayında fesleğen dağıttık. Vatandaşların ilgisi ise bizi bir hayli mutlu etti." dedi.

Fesleğen dağıtımı renkli görüntülere de sahne oldu. 7'den 70'e binlerce kişi Başkan Zolan'ın elinden fesleğen alabilmek için adeta birbiriyle yarıştı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası