Ege Postası
Geri

Destici: Canımızı, kanımızı veririz ama vatanımızdan bir karış toprak vermeyiz

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, İstanbul İl Teşkilatının düzenlemiş olduğu iftar programına katıldı. Destici, “Her birimiz canımızı, kanımızı, malımızı veririz ama bu topraklarda başka değerlerin yaşatılmasına,...
Destici: Canımızı, kanımızı veririz ama vatanımızdan bir karış toprak vermeyiz
Haberler / Güncel
1 Ağustos 2013 Perşembe 02:21
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, İstanbul İl Teşkilatının düzenlemiş olduğu iftar programına katıldı. Destici, “Her birimiz canımızı, kanımızı, malımızı veririz ama bu topraklarda başka değerlerin yaşatılmasına, bu milletin inancına, değerlerine uymayan yapıların oluşmasına müsaade etmeyiz" dedi.

İftar yemeğinden sonra konuşan Destici, doğruların yanında olduklarını, doğruyu yapanların yanında ne olursa olsun durduklarını belirtti. Bedeli ne olursa olsun yanlışın karşısında olduklarını ifade eden Destici, hiçbir dönemde Büyük Birlik Parti'lilerin hiç bir şartta kendi menfaatini ve parti menfaatini ülkesinin milletinin ve inançlarının önüne koymadığını söyledi.

"BİZİM GAYEMİZ OY DEĞİL, ALLAH RIZASI"

"Bizim gayemiz oy almak değil, bizim gayemiz Allah'ın rızasını kazanmaktır" diyen Destici, Türk milletini kimsenin bölmesine fırsat vermeyeceklerinin altını çizdi. Destici, "Allahu Teala, bir insan öldürmenin bütün insanlığı yok etmek olduğunu ayeti kerime ile bildiriyor. Biz siyasetimizi oluştururken, biz günlük hayatta yaşarken bu emirlerin dışına çıkmayız. Bizim Büyük Birlik'ten kastımız 75 milyon hepsi bir olacak, hepsinin birliğinden bahsediyoruz. Kimse birbirinden rahatsız olmayacak. Kurtuluşumuzun, refaha ermemizin, birliğimizin, beraberliğimizin teminatının bu olduğunu asla unutmayacağız. Aramıza husumet sokmaya çalışanlara, nifak tohumu ekmeye çalışanlara bu dönemde de fırsat vermeyeceğiz" diye konuştu.

"TERÖR BİTMEDEN PROBLEMLER ÇÖZÜLEMEZ"

BBP'nin her zaman kanın durmasını, barışın gelmesini, terörün bitmesini en çok istemiş siyasi hareket olduğunu savunan Destici, "Bunu istemekle kalmadık, biz bununla ilgili bir çözüm önerisi hazırladık. Sadece güvenlikçi politikalar istemedik, 5 ayaklı bir çözüm planı sunduk, bunun içinde güvenlik, hukuk, bireysel hak ve özgürlükler, eğitim, finans ile ilgili ve uluslararası mücadele ile ilgili maddeler vardı. Bütün siyasi partilerimiz bir araya gelecekler ortak bir akıl oluşturup, ortak bir proje oluşturup bu terör belasından hep birlikte kurtulacağız. Biz bunu söylediğimiz zaman o günkü arkadaşlar oluşturdukları Sünni gündemlerle oy devşirme, meclisteki konumunu, koruma, diğeri 'meclise nasıl girerim' in derdindeydi. Türkiye'nin birinci gündem maddesi terördür, bu bitmeden hiçbir temel problem çözülmez. Ne işsizlik, ne yoksulluk, ne dış politikadaki sorunlar giderilir. Bizi dinlemediler" şeklinde konuştu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası