Ege Postası
Geri

Dev miting öncesi MHP Genel Merkezi İzmir'in nabzını tutacak

20 Nisan 2013 Cumartesi günü İzmir'deki Gündoğdu Meydanı'nda "Bayrak Mitingi" yapılacak. ‘’Al Bayrak’la Alsancağa, Büyük Bayrak Mitingi’’ adını taşıyan miting öncesi MHP Genel Başkan Yardımcıları, İzmir’e çıkarma yaptı. 27 kişilik heyet İzmir’de yapacağı ziyaretlerde hem iktidarın çözüm sürecine eleştiri getirecek hem de vatandaşı 20 Nisan’daki mitinge davet edecek.
Dev miting öncesi MHP Genel Merkezi İzmir'in nabzını tutacak
Haberler / Politika
13 Nisan 2013 Cumartesi 12:52
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
EGE POSTASI HABER SERVİSİ - MHP Genel Merkezi tarafından düzenlenen "Milli Değerleri Koru ve Yaşat" programları kapsamında 20 Nisan 2013 Cumartesi günü İzmir'deki Gündoğdu Meydanı'nda "Bayrak Mitingi" yapılacak. ‘’Al Bayrak’la Alsancağa, Büyük Bayrak Mitingi’’ adını taşıyan miting öncesi MHP Genel Başkan Yardımcıları, İzmir’e çıkarma yaptı. Çok sayıda örgütlünün de eşlik ettiği heyet, önümüzdeki hafta yapılacak ‘’Al Bayrak’la Alsancağa’’ mitingi öncesinde İzmir ve çeşitli ilçelerde hem halkın sorunlarını dinleyecek hem de keşiflerde bulunacak.
27 kişilik heyet, Ontur Otel’de basın mensuplarıyla bir araya geldi. İl Başkanı Necat Karataş’ın ev sahipliğinde gerçekleşen kahvaltıya, İzmir Milletvekili ve Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Kenan Tanrıkulu, Genel Başkan yardımcıları Haluk Ayhan, Mevlüt Karakaya, Semih Yalçın, Oktay Öztürk, Atila Kaya, Sadir Durmaz ile aynı zamanda Genel Sekreterlik görevini sürdüren İsmet Büyükataman katıldı.

KARATAŞ’TAN DAVET
Tüm İzmirlileri ve Ege bölgesinde oturan vatandaşları 20 Nisan’da Alsancak’ta görmeyi istediklerini belirten MHP İzmir İl Başkanı Karataş, Ankara’dan gelen heyetin İzmir ve çevre illerde yapacağı çalışmalar hakkında bilgi verdi. Genel başkan yardımcılarının İzmir’in ilçelerine dağılacaklarını vatandaşların düşüncelerini görüşlerini alacaklarını ifade eden Karataş, “ Ülkede bir çözüm süreci var. Çözüm süreci denen bu çözülme sürecine karşı çıkan, İzmir’in kurtuluşu 9 Eylül’de Yüzbaşı Şerafettin Konak’ta bulunan Hükümet Konağı’na diktiği ay yıldızlı bayrağımızın ilelebet dalgalanmasını arzu eden bütün İzmirli hemşerilerimizin 20 Nisan 2013 günü saat 15:00’de Gündoğdu Meydanı’na davet ediyorum. dolayısıyla al bayraklarımızla Alsancak’ta olalım diyorum’’ dedi.

BÜYÜKATAMAN: BURSA MİTİNGİ KORKU SALDI
MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, Türkiye’nin zor, sıkıntılı ve gergin günler geçirdiğine değindi. AK Parti iktidarında terörün hat safhaya geldiğini ve terör örgütü PKK ile ortaklığının deşifre olduğunu vurgulayan Büyükatman, 23 Mart tarihinde Bursa’da yaptıkları ‘’Milli Değerleri Koru ve Yaşat’’ temalı mitingi hatırlattı, mitingdeki kalabalığın Türklük düşmanlarına korku saldığını söyledi.

DÖRTLÜK OKUDU ALKIŞ ALDI
Milliyetçi Hareket bu sapık zihniyetle ilk defa karşı karşıya kalmıyor diyen Büyükataman, okuduğu ‘’Bayrak sızlar, bayrak sızlar, Yere düşse bayrak sızlar, Kıymetini nerden bilsin, Yersiz, yurtsuz, bayraksızlar!” dörtlüğüyle salondakiler büyük alkış aldı.

“AYİNESİ İŞTİR KİŞİNİN LAFA BAKILMAZ”
“Öcalan, MHP’ye teslim edildi” ve “MHP de Öcalan’la görüştü” yalanları yeniden hortlatılmak isteniyor diyen Büyükataman şöyle devam etti; ‘’Yalanları yeniden hortlatılarak güdümlü kalemlerin ucuna, kanlı dudakların arasına ve bölücü zihinlerin içerisine tekrar yerleştirilmiştir. Bu şekilde terörün dibe vurduğu, terörist başının yalvar yakar olduğu ve teröristlerin inlerinden çıkmaya korktuğu MHP’nin de ortağı olduğu koalisyon hükümeti dönemi karalanmaya ve terör örgütüne teslimiyet süreci meşrulaştırılmaya çalışılmaktadır. Satılık kalemlerin ve mikrofonların Başbakan Erdoğan’a bir defa dahi “Efendim, Öcalan MHP iktidarında yakalanmadı” diyemediği sahte özgürlük ortamında MHP’ye her türlü iftira atılmakta, sansür uygulanmakta ve MHP’nin bin defa yaptığı açıklama bir defa dahi ekranlara, manşetlere taşınmamaktadır. Bizi bilen bilmektedir. “Ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz” demiş atalarımız. Türk milleti PKK ile kimin dost, kimin düşman olduğunu çok iyi bilmektedir’’



HEDEFİNDE AKİN İNSANLAR
İzmir’de iki gün boyunca STK ve vatandaşlarla çözüm sürecine yönelik temaslarda bulunacak olan Akil İnsanlar Ege Bölgesi Heyeti için de yorumlarda bulunan Büyükataman, “ Başbakan Erdoğan milletimizi PKK ve İmralı canisinin tezlerine ikna etmek için bütün mekanizmaları, bütün aracıları ve bütün yolları nankörce kullanmaya başlamıştır. Türk milleti AKP’nin psikolojik harekatıyla ve algıları yönetecek kurnazlıklarıyla karşı karşıya kalmıştır. Bunun için de İmralı canisinin ve PKK’nın öteden beri dayattığı ve hayata geçmesi için zorladığı sözde “Akil İnsanlar Heyeti” 63 kişiyle teşekkül ettirilmiş ve harekete geçirilmiştir. 7 bölgede 9’arlı gruplar halinde PKK elçiliğine soyunacak olan bu aklı kararmışlar hem AKP’nin propagandasını yapacaklar hem de çerçevesi AKP-PKK müşterekliğiyle belirlenen alandan ayrılmayacakladır. Peki, bu 63 kişi neyi çözecekler, neyin sürecini kabullendirmeye çalışacaklar, neleri anlatacaklardı? Bunlara göre PKK terör örgütü müdü? Ya da Türkiye’de bir bölücülük sorunu var mıdı? Bu 63 sözde akil insan, çözüm olarak neyi önerecek, barış olarak neyi sunacaktı? Türk milleti sabırlıdır. Neye, nereye kadar tahammül edeceğini bilir. Ancak o tahammül sınırı aşılırsa ne olacağını da hiç kimse tahayyül dahi edemez. AKP; Türk’ün vatanına, namusuna el sürülmeye kalkıldığında ne yapacağını ABD’li dostlarının Anglo-Sakson ağabeyleri İngilizlerden öğrenebilir. Yahut Fransız dostlarına da sorabilir. Alacağı cevap, girdikleri ihanet yolundan dönmeleri için yeterli olacaktır’’ diye konuştu.

“İLHAM KAYNAĞIMIZ HASAN TAHSİN”
20 Nisan’daki mitinge İzmirlilerden geniş bir katılım beklediklerini ifade eden Büyükataman, ‘’İzmirlinin kendine has söylemleri vardır; İzmirli simite gevrek, çekirdeğe çiğdem der. Ancak İzmirlinin lügatinde bebek katiline “sayın”, şehide “kelle” demek yazmaz. İzmirlinin aklına kumru denince bir kuş cinsi gelmez, ancak İmralı deyince aklına bebek katili gelir. Kavram kalpazanlarına itibar etmez. Bizim ilham kaynağımız İzmir'de ilk kurşunu atan Hasan Tahsin'dir. Bizim pusulamız İzmir'e ilk giren ve yaralı haliyle bayrak asan Yüzbaşı Şerafettin'dir. Biz, Yörük Ali Efe'nin varisleriyiz. Biz Mustafa Kemal'in emanetini yaşatma konusunda yeminliyiz. Kardeşlik bağlarının çözülmemesi, yıpranmaması ve kopmaması için azimliyiz. 9 Eylül 1922'den itibaren Belkahve'den şanlı bayrağımızın dalgalandığı İzmir mutlaka mukadderatına sahip çıkacaktır. Üç hilal, Ege’den ayağa kalkarsa Anadolu’ya umut olur, Anadolu şahlanır. Türk milletinin ruhu, tarihin hiçbir döneminde zapt olunmamıştır. Bağımsızlık tercihi, kendi kaderini tayin kudreti hiçbir dönemde kırılamamıştır. Bu itibarla Türk milletinin manda ve himaye altına alınması da asla mümkün olmamıştır. Çünkü; Türklük mahkûm olmaz, zillete boyun eğmez, işgale, esirliğe, menfur niyetlere rıza göstermez. Mütecaviz emellere, tehditlere onay vermez. Her birimiz Hasan Tahsin, her birimiz Yüzbaşı Şerafettin oluruz; sonuna kadar direniriz. Her birimiz Konak’taki hükümet binasına şanlı Türk bayrağını çeken kahraman oluruz, her şeyi göze alırız. Ve her birimiz Mustafa Kemal olur “Ya İstiklal, Ya Ölüm” seslenişinin çevresinde halka halka toplanarak yurdumuzu ve mukadderatımızı tesadüflere bırakmayız’’ şeklinde konuştu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası