Ege Postası
Geri

Devrilen TIR, Ankara-Samsun karayolunu trafiğe kapattı

Çorum'da kontrolden çıkan TIR'ın devrilmesi sonucu Ankara-Samsun karayolu 1 saat trafiğe kapandı.         Kaza, Ankara-Samsun karayolu Çorum geçişi 5.'nci kilometresinde meydana geldi. Adnan Şahin (54)'in...
Devrilen TIR, Ankara-Samsun karayolunu trafiğe kapattı
Haberler / Güncel
21 Ağustos 2013 Çarşamba 15:52
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Çorum'da kontrolden çıkan TIR'ın devrilmesi sonucu Ankara-Samsun karayolu 1 saat trafiğe kapandı.

        Kaza, Ankara-Samsun karayolu Çorum geçişi 5.'nci kilometresinde meydana geldi. Adnan Şahin (54)'in kullandığı 34 FF 245 plakalı TIR, seyir halinde iken sürücünün kısa süreli dalgınlığı ile kontrolden çıkarak devrildi.
Kaza, yoldan geçen diğer sürücüler tarafından 112 ve polis ekiplerine bildirildi. Olay yerine gelen polisler ilk olarak trafiği kontrol altına aldı.
Kazada yaralanan sürücü Şahin ile beraberindeki Zeki Şahin (45), ambulansla Hitit Üniversitesi Çorum Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Bir saat boyunca trafiğe kapanan yol, TIR'ın çekici ile yoldan kaldırılmasının ardından yeniden trafiğe açıldı.

        Kazada, Türkiye genelinde faaliyet gösteren bir yemek firmasına ait olan gıdalar yola saçıldı. Çevreye dağılan yiyecek ve içecekler, Çorum Belediyesi ekiplerince toplanarak firmaya bilgi verildi.

        Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası