Ege Postası
Geri

Devrim Barış Çelik'ten veda mesajı

Devrim Barış Çelik, CHP 38. Olağan Kurultayı'nın tamamlanmasının ardından açıklamalarda bulundu. Çelik, "38'inci Olağan Kurultayımız ile birlikte tamamlamış bulunmaktayım.Gençlik kollarından bu yana, Cumhuriyet Halk Partisi’nde yapmış olduğum görevlerde, mümkün olduğunca örgütümüzle yoğun temas içerisinde oldum. Her zaman  beraber çalışmaya ve dayanışma içerisinde olmaya özen gösterdim. Görevim gereği istemeden de olsa üzdüğüm yada kırdığım yol arkadaşlarım varsa kendilerinden özür dilerim." dedi.
Devrim Barış Çelik'ten veda mesajı
Haberler / Politika
6 Kasım 2023 Pazartesi 20:51
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI- CHP eski Bilgi ve İletişim Teknolojilerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Devrim Barış Çelik, CHP 38. Olağan Kurultayı'nın tamamlanmasının ardından sosyal medya hesabından veda mesajı yayınladı.

Çelik, açıklamasında şu ifadleri kullandı;

"Cumhuriyet Halk Partisi’nin 25-26 Temmuz 2020’de yapılan 37'nci Olağan Kurultayı ile seçildiğim Parti Meclisi Üyeliği görevimi 4-5 Kasım 2023 tarihli 38'inci Olağan Kurultayımız ile birlikte tamamlamış bulunmaktayım.

Bu süre içerisinde Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun görevlendirmesiyle, Şubat 2021 ile Mart 2023 tarihleri arasında 2 yıl süreyle “Doğu Masası Koordinatörü” olarak görev yaptım. Sonrasında, 14 Mayıs 2023 Genel Seçimlerinde İzmir 1'inci Bölge 8'inci sıra milletvekili adayı oldum. Az bir oy farkı ile milletvekili seçilemediğim seçimin hemen ardından, 17 Mayıs 2023 tarihinde Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun görevlendirmesiyle, Bilgi ve İletişim Teknolojilerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığı görevine getirildim.

Cumhurbaşkanlığı seçiminin ikinci turunu ve seçim sonrası 5 aylık “dijital dönüşüm süreci”ni ekibim ile birlikte yönettim. Bu süreç ile ilgili detaylar kurultayımızca onaylanan “Parti Meclisi Faaliyet Raporu”nda görülebilir. 

Gençlik kollarından bu yana, Cumhuriyet Halk Partisi’nde yapmış olduğum görevlerde, mümkün olduğunca örgütümüzle yoğun temas içerisinde oldum. Her zaman  beraber çalışmaya ve dayanışma içerisinde olmaya özen gösterdim. Görevim gereği istemeden de olsa üzdüğüm yada kırdığım yol arkadaşlarım varsa kendilerinden özür dilerim.

Ayrıca, kısa bir süre de olsa birlikte görev yaptığım Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’na görevi döneminde verdiği emek, cesaretle gösterdiği adalet ve demokrasi mücadelesi için teşekkür ederim. 

Cumhuriyet Halk Partisi 38nci Olağan Kurultayı’nda seçilen, başta Genel Başkanımız Sayın Özgür Özel olmak üzere, Parti Meclisi Üyesi ve Yüskek Disiplin Kurulu Üyesi yol arkadaşlarımı kutlar, yeni görevlerinde başarılar dilerim."

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası