Ege Postası
Geri

Dikkat; düğününüz zehir olmasın!

Yemek Sanayicileri Dernekleri Federasyonu (YESİDEF) Başkanı Hüseyin Bozdağ, yaz aylarındaki gıda zehirlenmelerinin önemli kısmının düğün, nişan ve piknik gibi organizasyonlarda yaşandığına dikkat çekerek “Kayıtdışı firma seçmeyin” uyarısı yaptı.
Dikkat; düğününüz zehir olmasın!
Haberler / İzmir
6 Eylül 2012 Perşembe 11:07
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

7 milyon insana hizmet

YESİDEF Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Bozdağ, sektöründe son 10 yılda yaşanan gelişmelerin çok önemli olduğunu, kayıtdışına karşı ciddi mücadele verildiğini anlatarak, “Yemek giderleri direkt olarak firmaların kendi giderleri olduğu için bunu kayıt altına almak zorunda kalıyorlar. Kayıtdışı firmalardan alışveriş yapmak istemiyorlar” diye konuştu.  7 milyon insana ‘yemek hazır’ deyip, hizmet sunduklarına dikkat çeken Bozdağ, “ Sektörde kayıtdışı giderek azalsa da özellikle düğün, piknik yemekleri gibi hizmetlerde kayıtdışı yoğunluğu var. Düğün yemeklerinde, işyeri pikniklerinden kayıtlı firmalar ile çalışılmalı.” diye konuştu.

 

Kayıtdışı sayısı azaldı

YESİDEF Başkan Yardımcısı Ahmet Hakan Ay da sektörde kayıtdışılık sorununun “eski bir alışkanlık” haline geldiğini dile getirdi. Ay, beş yıl önce İzmir’deki yemek şirketlerinin yüzde 10-15’inin kayıt altında olduğunu, ancak bu tablonun tam tersine döndüğünü anlattı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası