Ege Postası
Geri

Djohar Tsarnaev, hiçbir örgüte bağlı olmadıklarını söyledi

Boston Maratonu’na bombalı saldırı yaptığı şüphesi ile yaralı ele geçirilen Djohar Tsarnaev (19), ilk soruşturmasında eylemi kardeşi Tamerlan ile birlikte kendi başlarına karar vererek yaptıklarını söyledi. NBC News haber programının...
Djohar Tsarnaev, hiçbir örgüte bağlı olmadıklarını söyledi
Haberler / Dünya
23 Nisan 2013 Salı 15:46
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Boston Maratonu’na bombalı saldırı yaptığı şüphesi ile yaralı ele geçirilen Djohar Tsarnaev (19), ilk soruşturmasında eylemi kardeşi Tamerlan ile birlikte kendi başlarına karar vererek yaptıklarını söyledi. NBC News haber programının geçtiği bilgiye göre Djohar, herhangi bir örgütten herhangi bir yardım almadıklarını yazılı olarak dile getirdi.

Saldıryı yapan zanlılardan Tamerlan Tsarnaev (26) geçtiğimiz cuma günü erken saatlerinde Federal Soruşturma Ofisi (FBI) tarafından vurularak ölü ele geçirilmişti.

NBC’nin haberine göre yine Djohar’ın verdiği ifadede, bomba yapımını kendisinin internette bulduğunu ve buradan elde ettiği tarife göre de yaptıklarını söylediğini yazdı. Haberde ayrıca pazartesi günü Djohar’a yaralı yattığı yatağında anayasal haklarının da (Miranda rights) okunduğu aktarıldı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası