Ege Postası
Geri

Dostluk Kupası Onur Mahallesi’nin

Balçova Belediyesi Spor Müdürlüğü ve Muhtarlar Masası tarafından bu yıl üçüncüsünü düzenlenen Mahalleler Arası Futbol Turnuvası’nda kupayı Onur Mahallesi aldı.
Dostluk Kupası Onur Mahallesi’nin
Haberler / Yerel Yönetimler
2 Kasım 2012 Cuma 11:36
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR- Balçova Belediyesi’nin mahalleler arasındaki dostluğu pekiştirmek ve amatör spora olan ilgiyi artırmak amacıyla düzenlediği futbol turnuvasının bu yıl üçüncüsü düzenlendi. Belediye Spor Tesisleri’nde düzenlenen turnuvaya Eğitim, İnciraltı, Onur, Çetin Emeç, Korutürk, Bahçelerarası, Teleferik ve Fevzi Çakmak Mahalleleri’nin futbol takımları katıldı. Mahalle Muhtarları’nın yönetiminde oluşturulan takımlar bir hafta boyunca kıyasıya mücadele ederek kupa için ter döktü.

 

Fair-Play ruhu içinde geçen turnuvanın final maçında Onur ve İnciraltı Mahallelerinin takımları karşı karşıya geldi. Normal süresi 2-2 biten karşılaşma da kupayı evine götüren takım, penaltı atışları sonucunda İnciraltı Mahallesi’ni 6-5 yenen Onur Mahallesi takımı oldu. Turnuvanın Balçova’da artık geleneksel hale geldiğini ifade eden Balçova Belediye Başkanı Mehmet Ali Çalkaya “Bizim amacımız ilçemizdeki dostluğu her alanda perçinlemekti. Birçok alanda bunu başardık. Artık sportif müsabakalar ile bu dostlukları geliştiriyoruz. Turnuvaya katılan ve emek veren herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası