Ege Postası
Geri

Dünyanın ilk Rolls-Royce butik sergisi açıldı

Tayland'ın başkenti Bangkok'taki bir alışveriş merkezinde, lüks otomobil markası Rolls-Royce, dünyada ilk olan butik sergisini açtı.Rolls-Royce, Bangkok'ta dünyada ilk olan butik sergisini açtı. Butik sergisi demelerindeki sebep ise otomobilin...
Dünyanın ilk Rolls-Royce butik sergisi açıldı
Haberler / Dünya
15 Haziran 2013 Cumartesi 12:39
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Tayland'ın başkenti Bangkok'taki bir alışveriş merkezinde, lüks otomobil markası Rolls-Royce, dünyada ilk olan butik sergisini açtı.

Rolls-Royce, Bangkok'ta dünyada ilk olan butik sergisini açtı. Butik sergisi demelerindeki sebep ise otomobilin alıcının istediği doğrultusunda yeniden dizayn ediliyor olması.

Rolls-Royce müşterilerine alacakları arabayı kendilerine göre dizayn etmelerine izin veriyor, Müşteriler 44 bin renk paletinden istedikleri renki seçebiliyor, ahşap ve deri örneklerini karşılaştırabiliyor. Bagaja bölmeler yapabiliyor. Bunun gibi bir çok değişik seçeneği müşteriler kendi istekleri doğrultusunda talep edebiliyor.

Sunulan sistemde, hayal ettikleri arabaya şekil veren müşteriler arabada yaptıkları değişikleri hemen ekrandan görebiliyor.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası